Copy
#3 Noutăți și povești de succes Re>patriot
View this email in your browser
Programul “Antreprenori români de pretutindeni”

Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania a lansat programul "Antreprenori români de pretutindeni" în parteneriat cu‪ Repatriot‬-Romanian Business Leaders și Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri. Programul este dedicat românilor din afara țării, prin care FNTM oferă acces la 300 de burse gratuite pentru studiul Programelor e-Learning de educatie în management și cultura antreprenorială. Detalii despre program aici.

"Ne-am alăturat inițiativei „Antreprenori de pretutindeni” pentru ca valoarea creată de activitatea antreprenorială a românilor din diaspora se va reflecta pozitiv asupra economiei și business-ului din România, indiferent dacă românii din diaspora aleg să fie antreprenori în țara adoptivă sau în România.

Re>Patriot este alături de românii din diaspora de peste un an. Am organizat 7 conferințe în țările lor de adopție încercând să învățăm cât mai mult despre așteptările lor și să le descriem oportunitățile din România, le-am pus la dispoziție o platformă prin care ei să primească sprijin dacă aleg să se relocheze sau să investească acasă. Am lansat apelul către autoritățile locale pentru ca primarii să se uite cu încredere către diaspora ca la un capital de cunoștințe și resurse umane necesar evoluției comunităților lor și avem în continuare inițiative pe care le vom lansa la toamnă", Ramona Ioana Chirila, Director Executiv Repatriot.

Citiți mai multe aici.

Alte știri și oportunități pentru voi
Summitul Re>patriot - Împreună pentru România 
În data de 6 octombrie 2016 va avea loc Summitul - Împreună pentru România, o inițiativă a Re>patriot. 100 de oameni de afaceri din diaspora vor întâlni 100 de oameni de afaceri de top din România, pentru a contribui împreună la dezvoltarea mediului de afaceri din România. Dacă dorești să afli mai multe despre summit, citește următoarele newslettere Re>patriot.

Ofertă specială pentru antreprenorii în devenire
Dacă dorești să revii acasă și să-ți deschizi o afacere, îți recomandăm să te înscrii pentru a studia gratuit unul din cele 3 Programe e-Learning de educație în management și cultură antreprenorială, puse la dispoziție de 
Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM pentru comunitatea Re>patriotDetalii despre programele e-Learning aici.

Zilele Diasporei
Re>patriot a lansat recent inițiativa Zilele Diasporei. În toată țara, primarii de localități vor fi încurajați să organizeze evenimente dedicate ție și celor ca tine, totul culminând în 2018 când dorim ca întreaga Românie să sărbătorească Săptamâna Diasporei. Dacă vrei să afli despre ce e vorba,
click aici.

Programul "Satul tău te așteaptă!"
Dacă visul vostru este să fiți fermieri în România, să vă asociați în grupuri de producatori sau cooperative agricole, PNDR 2014-2020 vă oferă suport financiar.
Vezi toate detaliile aici!
 
Copyright © 2016 Repatriot România,  All rights reserved. 
V-ați înscris pe website-ul repatriot.ro pentru a primi update-uri despre proiect
Dacă nu doriți să mai primiți aceste e-mailuri, puteți să vă updatați preferințele sau să vă dezabonați din această listă.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Repatriot Romania · 2-nd Dumbrava Rosie str. · Bucharest 020463 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp