Copy
#9 Noutăți și povești de succes Re>Patriot
View this email in your browser
AVEM UN SINGUR IDEAL DE ATINS, O SINGURĂ ȘI PUTERNICĂ ROMÂNIE!

RePatriot va ajunge la Roma! Vino pe 24 noiembrie, de la orele 16:00, la sediul Academiei Române și vei învața de la antreprenori de succes cum să valorifici oportunitățile de afaceri din România! 

„Am plecat din România când aveam 5 ani și am revenit în anul 1995 pentru un an de facultate, de arhitectură. Atunci am simțit de ce toți anii aștia am avut acel sentiment de legătură cu România. Deși am trăit în Germania peste 30 de ani de zile, țară pe care o iubesc, mi-am dat seama că rădăcinile mele până la urmă sunt aici. Văzând ce înseamnă România ca piață, ca dezvoltare, eu aș numi-o, nu “țară de start-up”, ci “țara smart-up”, Hilde Brandl, fondator Unith2b Architects.

Conferința RePatriot de la Roma va reuni ca speakeri antreprenori din România care vor prezenta studii de caz și povești de succes, precum și modalități concrete de dezvoltare a unui business.

Suntem onorați să-i avem alături pe: Hilde Brandl – Fondator Unith2b Architects, Dragoș Anastasiu – Fondator Grupului Eurolines Romania, Felix Patrăşcanu – Co-fondator FAN Curier, Gabriel Iştoc – Fondator B-Team Consult and Services, Bianca Dancilă – Fondator GripADS, Sergiu Manofu – Partener Travel Ideea, Simona Pirtea – Antreprenor, Andra Giucă - Fondator Voss Review, Magdalena Lupoi – Avocat Partener Noerr și Marius Bostan – Inițiatorul proiectului RePatriot. 
Pentru participare vă recomandăm să completați formularul de
AICI.

Sărbătorește Ziua Națională la Alba Iulia


Vă invităm alături de noi de Ziua Națională, începând cu ora 17:00, în Aula Universității 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia unde va avea loc o Conferința RePatriot specială. Vom transmite mesajul nostru către românii de pretutindeni și vom prezenta stadiul și perspectivele de dezvoltare ale proiectului Re>Patriot pentru Centenar.
Noi ne dorim ca acest proiect să se dezvolte împreuna cu voi, să construim o singură Românie pentru toţi românii oriunde s-ar afla, să aducem Diaspora alături de ţară să ne fie ancora de stabilitate, securitate şi bază pentru accelerarea dezvoltării economice. Vă rugăm să confirmați până pe 25 Noiembrie completând formularul de participare de aici. 
Sondaj important pentru românii din diaspora

Locuiești în străinătate și îți dorești să revii acasă pentru a demara o afacere?

FNTM realizează o cercetare asupra nevoilor de formare și de consultanță ale românilor care locuiesc sau au locuit în străinătate și care doresc să inițieze o afacere acasă în România. Completează aici sondajul FNTM dedicat românilor din Diaspora!

Dacă dorești să deschizi o afacere poți primi din 2017 subvenții în valoare de maxim 40.000 de euro, prin apelul “Diaspora Start-up”. Citește mai multe detalii despre apel aici.

Prin completarea sondajului, devii unul dintre posibilii câștigători ai celor 5 premii FNTM. Vezi mai multe detalii aici.

Pentru cei care nu s-au uitat la reportajul excepțional realizat de Răzvan Petrișor din culisele RePatriot Summit, pentru TVR Internaţional, îi invităm să îl urmărească aici.
Urmărește-ne cu un Like pe Facebook! 
Facebook.com/repatriot
 
Copyright © 2016 Repatriot România,  All rights reserved. 
V-ați înscris pe website-ul repatriot.ro pentru a primi update-uri despre proiect
Dacă nu doriți să mai primiți aceste e-mailuri, puteți să vă updatați preferințele sau să vă dezabonați din această listă.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Repatriot Romania · 2-nd Dumbrava Rosie str. · Bucharest 020463 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp