Copy
Pilaster VvE-Beheer
Bekijk deze mail online
Beste heer/mevrouw <<Achternaam>>,

Administratie, financiën, onderhoud, contact met leden: er zijn legio aspecten die te maken hebben met VvE-beheer. Met deze uitgave informeren wij u voortaan een aantal keer per jaar over deze onderwerpen. Wilt u meer weten naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. Ook vinden we het leuk om te horen wat u van onze nieuwsbrief vindt.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons

Het zal u niet ontgaan zijn: op 25 mei trad de nieuwe Privacywet in werking, ofwel de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Als VvE en als beheerder hebben wij te maken met deze wet. We beschikken immers over persoonlijke gegevens van leden en daar moeten we zorgvuldig mee omgaan.

 

Meer lezen

hulp met duurzame maatregelen voor uw gebouw

De afgelopen maanden hebben wij tal van ledenvergaderingen gehouden. Steeds vaker zijn eigenaars geïnteresseerd in verduurzamingsmaatregelen. Dat kunnen eenvoudige ingrepen zijn als ombouw naar LED verlichting, maar ook projecten voor het ombouwen van gasgestookte ketels naar aansluiting op een warmtenet.
Daarnaast laten diverse VvE’s onder begeleiding van Pilaster met subsidie een MeerJaren OnderhoudsPlan Duurzaam (MJOP-D) opstellen. In zo’n plan staan niet alleen de reguliere onderhoudszaken, maar worden ook maatregelen opgenomen ter verbetering van het complex en het verlagen van het energieverbruik. Dit leidt veelal ook tot hoger comfort en uiteindelijk lagere maandlasten.
Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met manager Technisch Beheer Niels Jong via info@pilaster.nl.

Nieuw in beheer: VvE genua

Vanaf 1 april hebben wij VvE Genua in Julianadorp in beheer. Het gebouw uit 2003 bestaat uit 53 koop- en huurwoningen en heeft een prachtige binnentuin. Voorheen werd het beheer gedaan door een plaatselijk makelaarskantoor, maar er was behoefte aan meer specifieke VvE kennis en begeleiding. Voor Pilaster is dit de eerste VvE in de gemeente Den Helder. De komende periode gaan we ons met het bestuur richten op het transparant maken van de exploitatie, afronden van enkele (juridische) dossier en het meerjaren (duurzaam) onderhoud.
Kunt u daar ook ondersteuning bij gebruiken? Op onze website vindt u hierover meer informatie.

altijd op zoek naar goede medewerkers!

Pilaster groeit elk jaar in - zoals wij dat noemen - organisch tempo. Dat betekent dat de groei gedoseerd gaat en er steeds een goede afstemming is tussen het aantal nieuwe VvE’s en het aantal medewerkers. We zijn daarom altijd op zoek naar goede medewerkers, waaronder een adviseur VvE-Beheer. Ook open sollicitaties zijn welkom!

pilaster in cijfers

LinkedIn
Facebook
Google Plus
Website
Copyright © 2018

U kunt hier uw e-mailvoorkeuren bepalen of u hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp