Copy
Pilaster VvE-Beheer
Bekijk deze mail online
Beste heer/mevrouw <<Achternaam>>,

Bij deze treft u de derde nieuwsbrief aan van Pilaster. Heeft u onze vorige nieuwsbrieven gemist? Neemt u dan een kijkje op onze website waar deze terug te lezen zijn. Wist u ook dat wij actief zijn op Facebook en LinkedIn
Heeft u vragen of wilt u meer weten naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord! Namens alle collega's van Pilaster wensen wij u fijne feestdagen en een goed 2019!

Nieuw telefoonnummer

Afgelopen week zijn wij over gegaan op een nieuw ICT-systeem. Hierbij hebben wij ook een nieuw telefoonnummer gekregen. U kunt ons bereiken op 088-088 72 00 of via info@pilaster.nl.

VvE bestuur aan het woord

Voor veel mensen die voor het eerst gaan wonen in een koopappartement is 'de VvE' vaak een onduidelijk begrip. Waar gaat het allemaal over als je te maken krijgt met een VvE en waar betaal je VvE-bijdrage voor? Menno de Jong, bestuurslid van VvE 'Het Hof van Bloem en Laat' in Alkmaar aan het woord: "Vaak is het voor eigenaren niet altijd duidelijk wat er zoal geregeld is in de reglementen van de VvE. Dat komt ook door de manier waarop onderwerpen in die reglementen (het reglement van splitsing of het huishoudelijk reglement) verwoord zijn. Het zijn stevige juridische teksten en daarin is niet iedereen thuis. Als pilot heeft Pilaster nu met onze VvE de onderwerpen uit deze reglementen gerubriceerd en in makkelijke leesbare taal verwoord in 2 documenten; aandachtspunten bij het betrekken van de woning/woonruimte met daarbij een overzicht van de diensten van Pilaster, en een document die duidelijk aangeeft welke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor de VvE of voor de eigenaar zelf zijn. Voor onze ingewikkelde VvE met wonen, bedrijfspanden en een garage in een hoofd- en 5 ondersplitsingen geeft dat een hoop duidelijkheid. Wat mij betreft een aanrader voor iedere VvE", aldus Menno.
 

in memoriam: paul davids

Afgelopen zomer werd onze collega Paul Davids ernstig ziek. Begin november is hij helaas al overleden. De afgelopen 10 jaar heeft hij zeker zijn steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van Pilaster. Het was fijn om te zien dat naast alle collega's ook veel vaste klanten en relaties bij de uitvaart aanwezig waren. Daarvoor, ook namens de familie, onze dank! Als mens en collega missen wij Paul, een zeer gewaardeerde, loyale en krachtige man. Zijn werkzaamheden zijn uiteraard inmiddels overgenomen door collega's.

pilaster in cijfers

LinkedIn
Facebook
Google Plus
Website
Copyright © 2018

U kunt hier uw e-mailvoorkeuren bepalen of u hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp