Copy
Pilaster VvE-Beheer
Bekijk deze mail online
Beste heer/mevrouw <<Achternaam>>,

Administratie, financiën, onderhoud, contact met leden: er zijn legio aspecten die te maken hebben met VvE-beheer. Bijgaand treft u de tweede nieuwsbrief aan van Pilaster VvE-beheer. Wilt u meer weten naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

wij zijn pilaster

In de afgelopen periode is Pilaster wegens groei uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers. Op onze website stellen alle medewerkers zich kort aan u voor.

 

Zonnepanelen bij vve winterlinde voor de vve en privé gebruik

Nadat de afgelopen jaren eerst energie is bespaard met LED verlichting, heeft VvE Winterlinde voor het resterende verbruik zonnepanelen laten plaatsen. Vanaf nu zal de energie rekening voornamelijk bestaan uit vastrechtkosten. Op zich niet heel spannend, maar het mooie van dit project is dat er voldoende ruimte op het dak overbleef om ook zonnepanelen te laten plaatsen voor 6 woningen op de bovenste etage. Zo heeft niet alleen de VvE duurzame energie maar zijn ook 6 huishoudens meteen voorzien!
Pilaster heeft afgelopen jaar diverse zonnepanelen projecten begeleidt. Dit begint altijd eerst met te beoordelen waar energiebesparingen mogelijk zijn. Pilaster adviseert u graag!

terug in beheer: VvE parckstede

Per 1 juli 2018 is VvE Parckstede terug bij ons in beheer. Tien jaar geleden werd het gebouw opgeleverd en mocht Pilaster het beheer verzorgen. Omdat het toenmalige bestuur zelf veel kennis had en men de kostenpost voor beheer omlaag wilde brengen, koos men voor een andere beheervorm. Door wijzigingen in het bestuur en de behoefte aan meer continuïteit en ondersteuning, heeft men onlangs besloten om na 10 jaar terug te keren bij Pilaster. Het gebouw bestaat uit 60 koop- en huurappartementen en een parkeergarage met daktuin. Een gebouw met opvallende architectuur aan de rand van het park, dichtbij het centrum. Momenteel actualiseert Pilaster het meerjaren onderhoudsplan (MJOP) in overleg met het bestuur. Een hernieuwde start voor de VvE én Pilaster.
Is uw MJOP nog up-to-date? Pilaster kan dit uiteraard voor u beoordelen en indien nodig een herziening verzorgen.

altijd op zoek naar goede medewerkers!

Pilaster groeit elk jaar in - zoals wij dat noemen - organisch tempo. Dat betekent dat de groei gedoseerd gaat en er steeds een goede afstemming is tussen het aantal nieuwe VvE’s en het aantal medewerkers. We zijn daarom altijd op zoek naar goede medewerkers, waaronder een adviseur VvE-Beheer. Ook open sollicitaties zijn welkom!

pilaster in cijfers

LinkedIn
Facebook
Google Plus
Website
Copyright © 2018

U kunt hier uw e-mailvoorkeuren bepalen of u hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp