Copy
Pilaster VvE-Beheer
Bekijk deze mail online

Beste heer/mevrouw <<Achternaam>>,

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus/COVID-19 treft Pilaster VvE-beheer maatregelen rondom de ledenvergaderingen, huisbezoeken, bestuursvergaderingen en bezoeken aan ons kantoor te Alkmaar. Tot 6 april zal Pilaster niet aanwezig zijn bij ledenvergaderingen en is ons advies aan besturen om de ledenvergadering uit te stellen tot nader bericht. 

Bereikbaarheid Pilaster

Wij bieden onze VvE beheerders de mogelijkheid om thuis te werken. Dit kan enige invloed hebben op de bereikbaarheid. Wij verzoeken u daarom zoveel als mogelijk per e-mail (info@pilaster.nl) of via de webportal contact met ons op te nemen en alleen als het niet anders kan of echte spoed vereist is, dan telefonisch op 088 - 088 72 00, kies optie 1 voor de afdeling Technisch Beheer

Ons kantoor is alleen geopend voor het ophalen of brengen van sleutels, materiaal etc. Voor overige zaken is ons kantoor gesloten.

uiTBREIDING TEAM PILASTER

Dit jaar zijn bij ons enkele nieuwe collega’s gestart in verband met de groei van onze portefeuille. Twee van hen stellen zich voor in deze nieuwsbrief en op onze website. Daniël is onze afdeling Technisch Beheer komen versterken en Mark is 1 maart gestart als Adviseur VvE-Beheer. Welkom bij Pilaster! 

pilaster in cijfers

LinkedIn
Facebook
Google Plus
Website
Copyright © 2020

U kunt hier uw e-mailvoorkeuren bepalen of u hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp