Copy
Medicijnen 
voor morgen
 
Over ons
4 oktober 2022

 

Blog Carla Vos: Elk vooroordeel heb z’n nadeel

Inclusie en diversiteit zijn steeds vaker onderwerp van gesprek. Daar ben ik blij mee, want het levert waardevolle en inzichtrijke gesprekken op. Onze inzet is om diversiteit binnen de geneesmiddelensector nóg vanzelfsprekender te maken. Zodat iedereen zich over een tijdje afvraagt of Diversity Day – 4 oktober – nog wel nodig is.

Lees meer

Toename kankerdiagnoses vraagt om meer preventie

Het aantal nieuwe kankerdiagnoses neemt de komende tien jaar flink toe, naar 156.000 diagnoses per jaar in 2032. Dat komt vooral door de vergrijzing en een ongezonde leefstijl.

Lees meer

Bezuiniging GVS jaar uitgesteld

De bezuiniging op het geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS) wordt met een jaar uitgesteld. Die boodschap bracht minister Kuipers de Tweede Kamer op 27 september. 

Lees meer

Tweede Kamer ontvangt petitie tegen bezuiniging GVS

De Kamercommissie voor VWS nam dinsdagmiddag 4 oktober een petitie in ontvangst van diverse (patiënten)organisaties die oproepen om definitief te stoppen met de geplande bezuiniging op het Geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS).

Lees meer

Minister kijkt naar rol medicijnen bij bestrijding personeelstekort

Minister Conny Helder (Langdurige Zorg en Sport) is in gesprek gegaan met de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) over de bijdrage die medicijnen kunnen leveren aan het oplossen van personeelstekorten in de zorg.

Lees meer

Digital Content Marketeer
Kennen de social media platforms voor jou geen geheimen en vind je het leuk om zelf content te ontwikkelen? Als digital content marketeer ga je bij ons strategisch én praktisch aan de slag. Een hele gevarieerde baan met oneindig veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Manager Public Affairs Europa
Als manager Public Affairs Europa zorg je dat de stem van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen in Brussel wordt gehoord. Een interessante functie voor een ervaren netwerker met affiniteit met de farma en een uitstekende politieke antenne.

Junior Public Affairs Adviseur
Mooie kans om als junior adviseur Public Affairs van start te gaan in een innovatieve branche. Ben je een geboren netwerker met belangstelling voor geneesmiddelen en de zorg? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

12 oktober 2022

VIG Medicijndialoog

20 oktober 2022

VIG Talk | Innovatie in de eerstelijnszorg

10 november 2022

VIG Talk | Beter ‘Samen Beslissen’ op basis van patiëntgerapporteerde data

Wekelijks op de hoogte blijven?

Hier kunt u zich via onze website aanmelden voor de nieuwsbrief.

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2022 Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp