Copy
Medicijnen 
voor morgen
 
Over ons
25 oktober 2022

 

VIG-bestuurslid Denis Peeters: ‘I just like the purpose’

Sinds december 2021 is Denis Peeters Country Lead van Sanofi en verantwoordelijk voor de Business Unit Specialty Care. De ambitie van Sanofi ‘we make the impossible possible’ is hem op het lijf geschreven. Wie is Denis Peeters en wat is hij zoal van plan?

Lees meer

 

Blog Joep Rijnierse: Obstakels overwinnen, let’s go!

Laatst was ik op een congres, waar een arts haar ergernis spuide over het gebrek aan het delen van data tussen artsen. Zij kreeg een patiënt doorverwezen en kon zich voor het eerste consult niet voorbereiden. Eerst moest zij – met toestemming van de patiënt – het dossier opvragen, en het duurde even voordat de data beschikbaar waren.
 
Lees meer

Symposium Weesgeneesmiddelen op 17 november

Weesgeneesmiddelenontwikkeling is een veelbesproken onderwerp. Iedere patiënt heeft recht op een effectieve behandeling, ook patiënten met een zeldzame ziekte.

Lees meer

Subsidie voor betere aansluiting mbo op Leiden Bio Science Park

Het Regionaal Investeringsfonds mbo (RIF) heeft een subsidie toegekend om de aansluiting te verstevigen tussen het mbo-onderwijs en de snel ontwikkelende arbeidsmarkt op het Leiden Bio Science Park (LSBP).

Lees meer

Nieuwe samenwerkingen tussen Zweden en Nederland op vlak klinisch onderzoek

Tijdens het bezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan Zweden, van 11 tot 13 oktober, is een aantal nieuwe samenwerkingsovereenkomsten ondertekend tussen Zweedse en Nederlandse kennisinstituten en bedrijven.

Lees meer

‘Vergoedingssysteem is organisatorische obesitas’

‘Kankerpatiënten leven steeds langer’, zo bericht het Integraal Kankercentrum Nederland, ‘en dat is mede te danken aan nieuwe geneesmiddelen’. ‘Dat is mooi nieuws’, zegt Peter Lems in een opiniestuk in Trouw. 

Lees meer

‘In de zorg mislukt 70% van de samenwerkingen’

In de VIG Talk van donderdag 20 oktober lieten Mariëtte Willems en Pim Valentijn hun licht schijnen op de vraagstukken omtrent de transitie van tweedelijnszorg naar de eerste lijn. Het behouden van de goede eerstelijnszorg is iets waar we met alle partijen gezamenlijk aan moeten werken.

Lees meer

Digital Content Marketeer
Kennen de social media platforms voor jou geen geheimen en vind je het leuk om zelf content te ontwikkelen? Als digital content marketeer ga je bij ons strategisch én praktisch aan de slag. Een hele gevarieerde baan met oneindig veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Manager Public Affairs Europa
Als manager Public Affairs Europa zorg je dat de stem van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen in Brussel wordt gehoord. Een interessante functie voor een ervaren netwerker met affiniteit met de farma en een uitstekende politieke antenne.

Junior Public Affairs Adviseur
Mooie kans om als junior adviseur Public Affairs van start te gaan in een innovatieve branche. Ben je een geboren netwerker met belangstelling voor geneesmiddelen en de zorg? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

 

10 november 2022

VIG Talk | Beter ‘Samen Beslissen’ op basis van patiëntgerapporteerde data

17 november 2022

Symposium Weesgeneesmiddelontwikkeling

Wekelijks op de hoogte blijven?

Hier kunt u zich via onze website aanmelden voor de nieuwsbrief.

Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2022 Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp