Copy
Medicijnen
van morgen
Over ons
Bekijk in browser
25 augustus 2021

Carla Vos: ‘Slimme overheid is op toekomst voorbereid’

‘Sla een brug tussen gezondheidsbeleid en een duurzaam economisch beleid. Investeren in de LSH-sector en gezondheidszorg zorgt voor een duidelijke impuls in de economie en bereidt ons voor op mogelijke pandemieën. Duitsland, Frankrijk en Engeland hebben de stap al gemaakt. Nu de Nederlandse overheid nog.’

Lees meer

Blog Dorota Mazurkiewicz: Groeibriljant 

Een rapport uit mijn geboorteland Engeland onderstreept de potentie van de Nederlandse Life Science Sector. Maar het rapport maakt óók duidelijk dat we die potentie nog beter kunnen verzilveren in onze zoektocht naar economische groei, werkgelegenheid en hoogwaardige zorg.
 
Lees meer

Balkenende: ‘Voorbereiden op pandemieën en antibioticaresistentie’

‘Boston aan de Noordzee is een cruciale voorwaarde om beter voorbereid te zijn op volgende pandemieën en antibioticaresistentie, zonder grote afhankelijkheid van China en India. Wie meer zelf kan, kan ook sneller reageren als er een crisis uitbreekt.’

Lees meer

VIG: één loket voor medische data

Het Nederlandse datalandschap is erg versnipperd en voor onderzoekers is het vaak ingewikkeld deze data te verkrijgen. En dat terwijl onderzoek op basis van routinematig verzamelde zorggegevens juist grote kansen biedt. Eén loket voor medische data kan deze zoektocht in de toekomst vergemakkelijken. 

Lees meer

VIG Talk 2 september, #terugnaar100, toegang geneesmiddelen

De VIG Talk van 2 september draait om de toegang van Nederlandse patiënten tot nieuwe geneesmiddelen. Hoe kan het dat we achterlopen in Europa en wat voor oplossingen zijn er mogelijk? 

Lees meer

YIM Zomerevent 26 augustus over (online) netwerken

Wil je graag effectiever en met meer plezier professioneel netwerken op congressen, recepties of andere events? En hoe doe je eigenlijk online? Tijdens het YIM Zomerevent op 26 augustus leer je kneepjes van het vak. Aanmelden kan nog steeds!

Lees meer

VIG heeft nieuwe huisstijl en website

De oplettende lezer heeft het vast al opgemerkt, de nieuwsbrief ziet er anders uit! De vormgeving maakt onderdeel uit van de nieuwe huisstijl die de VIG vandaag lanceert, inclusief een geheel vernieuwde website. Benieuwd? Neem gerust een kijkje. 

Lees meer

 

VIG Medicijndialoog
7 oktober 2021


Meld je aan
 

26 augustus 2021

YIM Zomerevent

2 september 2021

VIG Talk #Terugnaar100. Hoe krijgen we de Nederlandse patiënt uit de wachtkamer?

7 oktober 2021

VIG Medicijndialoog Boston aan de Noordzee

Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Copyright © 2021 Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze lijst .