Copy
Health Hub Roden bijeenkomsten - april tot juli 2016
View this email in your browser
Kennis delen
Een van de focuspunten van Health Hub Roden is het delen van kennis.  Daarom een nieuwsbrief speciaal gericht op de bijeenkomsten die door of in de Health Hub worden georganiseerd en een overzicht van interessante (partner) events.  Alle bijeenkomsten zijn terug te vinden op onze website.

Bij kennis delen hoort ook de uitwisseling van kennis tussen bedrijven en studenten. In deze nieuwsbrief een link naar de blog over Bas en Chris. Zij zijn vierdejaars studenten die hun ervaringen over het werken in de Health Hub delen.

Heb je zelf ideeën voor onderwerpen voor themabijeenkomsten of andere suggesties? Laat het ons weten! 

Namens het team van Health Hub Roden, veel leesplezier!
12 mei: Hoe ziet een subsidieaanvraag er in de praktijk uit en wat zijn de mogelijkheden op regionaal of Europees gebied? Meld je hier aan!
20 mei: Wat is de impact van de wijziging van ISO13485 medische hulpmiddelen? Praat erover met Jan van der Kuil op 20 mei. Meld je hier aan!
9 juni: Tijdens dit bedrijvenbezoek kunt u op initiatief van vereniging SpringBoard een kijkje in de keuken nemen bij TÜV Rheinland. Lees meer...
17 juni: Houd onze site in de gaten want op 17 juni vindt er een bijeenkomst over het onderwerp Lora 5G netwerk plaats in de Health Hub Roden.
Masterclass: Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de masterclass voor innovatief ondernemerschap. Lees meer...
24 juni: Open avond over positieve gezondheid, georganiseerd door 'De leefstijl academie' met o.a. Dr. Machteld Huber. Lees meer...
Ook nieuwsgierig naar de ervaringen van vierdejaars studenten Elektrotechniek van de Hanzehogeschool die werken aan hun afstudeerproject in Health Hub Roden? 
Lees meer...
Interessante (partner) events
  • Op 29 april wordt in Health Hub Roden het congres: Healthy work, good for business georgainseerd. Initiatiefnemers zijn o.a. UMCG en Centrum werk gezondheid. Meer weten? Klik hier.
  • Innovatieve MKB ondernemers jagen de economie aan met vernieuwingen. Meld je daarom voor 30 april nog aan voor de MKB Innovatie top 100!
  • Hacking Health Groningen met thema healthy ageing. Drie dagen lang in een creatieve snelkookpan! Meld je hier aan.
  • Het beste beweegspel van 2016: een evenement voor actieve en creatieve jongeren. Meer weten over dit event? Kik hier.
  • 2 daagse oriëntatiereis Life Sciences & Health naar Noord-Engeland. Speciaal voor bedrijven die zich richten op Precision Medicine en Diagnostics.
Copyright © 2016 Health Hub Roden, All rights reserved.

Aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief?
Stuur een mailtje naar info@healthub-roden.nl


This email was sent to albertine.vledder@healthhub-roden.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HealthHub Roden · Ceintuurbaan-Noord 180 · Roden, Drenthe 9301 NZ · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp