Copy
Praktijk voor Gidswerk - november 2015
Bekijk deze email in je browser

Shift happens

 

In het (bijna) afgelopen jaar hebben zich 2 significante kosmische gebeurtenissen voorgedaan die een flinke boost hebben gegeven aan het overgangsproces (‘shift’) van de Oude naar de Nieuwe Tijd waarin wij ons bevinden op aarde.
 
Gelukkkig verloopt de shift stapsgewijs. Elke keer verandert het trillingsveld waarin wij op aarde leven weer enigszins zodat wij de tijd krijgen om eraan te wennen. De zonsverduistering van 20 maart en de maansverduistering van 28 september jl. markeerden zo’n verandering. 

De zonsverduistering maakte kosmisch gezien de weg vrij voor het loslaten van oud karma, oude vraagstukken die geen opgeld meer doen in de Nieuwe Tijd. Door de maansverduistering veranderde het trillingsveld op aarde dusdanig dat je ook lást ging krijgen van dit oude karma.

Die verandering (verhoging) van de trilling zorgt ervoor dat oude structuren, overtuigingen, trauma's, angsten, gedachten, gewoontes en programmeringen ‘aan het licht komen’. Ze worden als het ware wakker gemaakt en zijn daardoor veel voelbaarder en zichtbaarder. Ze wrikken en wringen in het nieuwe veld, ze werken niet meer, je krijgt ‘ineens’ of wéér last van bepaalde issues. Je voelt je beperkt of gevangen: je wilt wel maar het lukt niet. Ze zijn voelbaar in de vorm van onrust of juist apathie in gedachten, emoties en handelingen, zonder dat je begrijpt waar het vandaan komt. 

Deze ‘oude rommel’, waar je misschien al veel aan gedaan hebt, ligt behalve emotioneel en mentaal ook energetisch opgeslagen in je systeem, bijvoorbeeld op celniveau of in je genen. Daar kun je met je bewustzijn heel moeilijk bij. Om daar aan te werken stelden mijn gidsen voor te beginnen met groepssessies in de Stargate: de Stargate Healing Bijeenkomsten.

Met behulp van de Stargate is het mogelijk alles wat thuishoort in het verleden en niet meer vruchtbaar en voedzaam is in de Nieuwe Tijd te helen en los te laten. De Stargate vormt een doorgang tussen alle dimensies waardoor het een ankerpunt is voor hogere trilling op aarde en een toegangspoort voor de hulp, kennis en vaardigheid van helende wezens uit de hele kosmos. Door het werken in een groep ontstaat er een enorm krachtig veld, waarin iedereen grappig genoeg helemaal in zijn/haar ‘eigen bubbeltje’ zit en zijn/haar eigen proces gaat.
 
Inmiddels ben ik zelf een grote fan geworden van deze Stargate Healing Bijeenkomsten omdat het effect ervan behoorlijk indrukwekkend is. Wat die effecten zijn? Dat is bijna niet te benoemen, zo divers. Het gaat van rugpijn tot angsten die verdwijnen, van helderheid in welke richting je wilt gaan tot wensen en verlangens die ineens manifesteren, van beter slapen tot ‘er weer zin in hebben’ – en alles daar tussenin. Afgezien van deze concrete resultaten, waar ik heel blij van word, vond ik deze veel gehoorde reactie erg leuk: “Ik wil een abonnement!”. Dus ben ik van plan elke maand een aantal bijeenkomsten te organiseren. De groepen in november zitten inmiddels vol maar je kunt je aanmelden voor de avonden in december en januari:
 
Woensdag 2 en maandag 7 december 2015
Maandag 4 en woensdag 13 januari 2016
Plaats: Den Haag
Tijd: 20.00 tot 22.30 uur
Kosten: €30 (als je een kleine beurs hebt mag je €25 betalen)
Aanmelden: info@gidswerk.nl (vermeld er even bij welke avond je wilt komen).
 
Omdat ik niet om de haverklap een nieuwsbrief wil rondsturen, heb ik een speciale FB-pagina voor de Stargate Healing Bijeenkomsten gemaakt om je op de hoogte te houden van nieuwe bijeenkomsten. Vergeet niet om aan te geven dat je meldingen wilt ontvangen nadat je de pagina ge-liked hebt, dan weet je zeker dat je bericht krijgt als er nieuwe data zijn! (dit doe je door op het driehoekje te klikken naast 'vind ik leuk')
 
Voor mensen die geen Facebook hebben: ik zet nieuwe data ook steeds op mijn website. In de linkerkolom vind je een veld waar je je email-adres kunt opgeven om bericht te ontvangen als er nieuws is (deze melding ontvang je dan wel pas een dag later wat er soms toe leidt dat groepen al vol zijn, is gebleken).

Het is ook mogelijk om een bijeenkomst bij jou thuis of in je praktijk/werkruimte te organiseren. Als je denkt een groep van minimaal 8 deelnemers bij elkaar te kunnen krijgen, neem dan contact met me op.

In de toekomst zal ik ook met specifieke thema’s gaan werken, zoals bijvoorbeeld het loslaten van de verslaving aan je (emotionele) drama’s.
 
Tenslotte wil ik nog graag melden dat Prageet Harris, de maker van de Stargate, deze maand in Nederland is: op 13 en 14 november in Amersfoort. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn: voor de dag-workshop op 14 november mag ik je een korting van 50% aanbieden. Mail me voor de kortingscode als je daarin geïnteresseerd bent. Klik hier voor meer info.
 
 
Inspiratie-weekend ‘De Nieuwe Tijd’ in De Berghut
 

In januari mag ik voor de 3e keer de workshop ‘Leven in de Nieuwe Tijd... hoe doe je dat?’ geven in De Berghut in Oostenrijk. Zoals altijd met mijn werk, is het moeilijk te omschrijven wat we precies gaan doen, omdat elke workshop door de geestelijke wereld afgestemd wordt op de groep. Ik weet dus zelf van te voren nooit precies wat we gaan doen. Het enige wat ik met zekerheid kan zeggen is: de vorige twee keer waren het prachtige, indrukwekkende weekenden, belevingen die je niet snel vergeet. Of zoals meerdere deelnemers hebben gezegd: een life-changing event.
 
Wat ik zelf geweldig vind aan dit inspiratie-weekend in De Berghut is dat er zo’n mooi samenspel is tussen binnen en buiten, tussen het innerlijke werk en genieten van buiten. De Berghut zelf en de prachtige omgeving, die onderdeel is van het programma, geven een verankering van de inhoud van de workshop waardoor het beter beklijft. Dit jaar neem ik voor het eerst ook de Stargate mee, dus dat is nog een derde component die de ervaring versterkt.
 
Het weekend is van 28-31 januari 2016. Hier lees je er alles over.
 
 
Ik hoop je te zien tijdens een van de Stargate Healing Bijeenkomsten, in De Berghut of tijdens een gidssessie of individuele Stargate-sessie en wens je nu alvast een mooie winter en een bloeiend en vloeiend 2016.

Léonne

Copyright © 2015 Praktijk voor Gidswerk, All rights reserved.


Je kunt hier je gegevens veranderen of je uitschrijven

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen?
Schrijf je hier in om hem voorstaan zelf te ontvangen.

Email Marketing Powered by Mailchimp