Copy
Hej igen alle I gode herrer
Nyhed - Herreværelsets golfturnering i september 2020
Hvad f...... går du og laver i Disse Coronatider?
Se mailen i din browser
Kokkedal den 19. april 2020
 
                         
Ny info om møderne i Herreværelset
 
Hej igen alle I gode herrer.
 
Så er der igen lidt (kedeligt) nyt om de kommende møder i Herreværelset, som vi naturligvis lige vil informere Jer om.
 
Jeg har i min ’ørebollesnegl’ hørt (og det skulle være ganske vist), at bestyrelsen i vores lokale Ældre Sag på baggrund af Corona situationen og de lidt mange restriktioner i forbindelse her med har besluttet, at der stadig ikke må samles mere end 10 personer – endda med god afstand, til Ældre Sagens aktiviteter her i kommunen. Og den beslutning gælder foreløbig frem til 1. september. Og mon ikke også der snart kommer en tilsvarende udmelding fra Ældre Sagens hovedorganisation.
 
Det betyder jo så også, at vi ikke kan holde vores møder i Herreværelset før tidligst til september, så det må siges at blive en meget lang mødepause selv om der dog også var en lang mødepause sommeren over – men alligevel.
 
Så på den baggrund er møderne i juni og august nu også aflyst. For de medlemmer, der valgte at få deres tilmelding og deltagerafgift for mødet den 20. marts overført til mødet den 12. juni (som jo nu også er aflyst) vil der senere, når der er mere overblik over situationen, komme information om tilbagebetaling af deltagerafgiften eller flytning af betalingen til senere møde.
 
Men find bare en klud frem og tør øjnene eller skyl det ned med en kold øl eller et godt glas rødvin. Det skal nok blive godt, når vi igen kan mødes – og det skal vi.
 
Og lad os så se på lyspunkterne i disse svære tider og i denne ellers så solbeskinnede tid puste de mørke skyer væk og se fremad. Lige som Torben Iversholt, der har taget initiativ til en golfturnering for Herreværelsets medlemmer i september, når møderne forhåbentlig er genoptaget.
 
Så ud i entreen og find den optimistiske ’ja-hat’.
 
 
Nyhed -  Herreværelsets golfturnering i september 2020
 
Flere af de ærede herrer spiller golf og derfor har Torben Iversholt taget initiativ til en golfrunde, som spilles fredag den 11. september 2020 (en fredag mellem 2 mødedage i Herreværelset) i Fredensborg Golf Club. Men der er også brug for moralsk opbakning fra sidelinjerne og der er gratis adgang for tilskuere fra Herreværelset. Du kan som tilskuer også deltage i den fælles frokost og præmieoverrækkelse efter runden. Frokosten alene koster kr. 80.
 
Spillerne
For at deltage i matchen skal du være medlem af en golfklub under DGU og max. handicap må være 48. Matchformen er 18 huller stableford best ball og parrene sammensættes så ensartet som muligt blandt de tilmeldte spillere.
 
Prisen for at deltage i denne særlige begivenhed er kr. 400, der dækker greenfee, frokost efter runden og nogle små præmier til de dygtigste på dagen . For medlemmer af Fredensborg Golf Club samt deltagere i Kongegolf vil prisen være kr. 100. Er du F-medlem af en golfklub er prisen dog kr. 500.
 
Hvis du gerne vil spille med eller blot heppe på sidelinien og deltage i frokosten, så send en mail til Torben Iversholt på 
btiversholt@icloud.com eller mobil 5289 4206 og gerne inden den 1. maj, så vi kan se om der er interesse for dette arrangement. Derefter vil du senere modtage praktisk information, endelig tilmelding, information om forudbetaling m.v.
 
Og hvis du er i tvivl om alle de mange ’prisregler’, så kontakt endelig også Torben, så du kan få det på det rene.
 
Vi håber naturligvis, at denne første Golfturnering for Herreværelsets medlemmer kan blive en stor succes, så det kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed.

 

  

 
Hvad f….. går du og laver i disse Corona tider?
 
Ak ja. Det kan være lange dage når og hvis man holder sig mere eller mindre frivilligt isoleret fra omverdenen. Og man kan jo ikke bare blive ved med at sidde i den gode stol og ingenting foretage sig.
 
Og det fik så gang i de små grå for at tænke kreativt (tro det eller ej). Og hvad var så mere nærliggende end at begynde med at lære at spille på det lille fine el-klaver min familie synes jeg skulle have i julegave. Det skal jo heller ikke bare stå og samle støv.
 
Så nu har jeg fået indkøbt mig en lærebog i klaverspil for begyndere og er nu nået helt frem til den fantastiske rytmiske evergreen ’Lasse, Lasse lille’. Og selv om det skulle være for begyndere, så er det dæleme svært at skulle spille melodistumpen med højre hånd og 3-klangs basakkord (joh, joh da) med venstre. Det er lige som hjernen eller hænderne (ved ikke rigtigt om det er det ene eller det andet) ikke altid er helt i overensstemmelse med noderne. Og så skal fingrene endda spredes til alle sider – det er noget af en besværlig øvelse.
 
Men det går da og jeg kan da nu spille den glade melodi i både C-, F- og G-dur, hvilket jeg da selv er lidt imponeret over. Så sig ikke, at jeg ikke har brugt tiden lidt kreativt og helt spildt kan det jo ikke være. Det skulle da også gerne blive til noget mere. Så spændende hvad der sker på næste side i lærebogen. Det bliver nok endnu mere udfordrende for både hjerne og fingre.
 
Og skulle du også have brugt en selvvalgt isolation eller karantæne til at berige dig med noget nyt, f.eks. at du er begyndt at strikke, lave finere fransk mad, lære et nyt sprog, læse Søren Kirkegårds samlede værker, spille trækbasun eller noget helt andet, så må du da meget gerne dele dine oplevelser og erfaringer om det som inspiration for os andre i Herreværelset.
 
Så skriv gerne til mig (Bent) her om, så jeg kan viderebringe din ’tidsfordrivelse’ under Coronakrisen  i næste nyhedsbrev til gavn og glæde for os andre – ellers skal jeg jo bare fortsætte med status på mit klaverspil og det er nok ikke så interessant endda at følge med i.
 
Du kan skrive til mig på jbmarcussen@gmail.com og så har jeg jo også lidt input til de næste nyhedsbreve, så vi kan holde liv i Herreværelset.
 
 
Pas nu godt på dig selv og dine nærmeste til vi igen kan mødes.
 
 
Med venlig hilsen
 
På bestyrelsens vegne
Bent
 
PS! Hvis du har kommentarer eller forslag til nyhedsbrevet, er du meget velkommen til at skrive til mig på jbmarcussen@gmail.com
 
Vores hjemmeside

Vores mail-adresse er:
herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk

Vores hjemmesideadresse er:
www.fredensborg-aeldresag.dk/herrevaerelset

Ønsker du at ændre den måde du modtager disse mails på?
Du kan opdatere din profil eller afmelde dig fra denne liste

 


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ældre Sagen — Fredensborg · Hjortevænget 223 · Kokkedal 2980 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp