Copy
  • Mødet i Herreværelset den 19. november
  • Næste møde i Herreværelset den 3. december
  • Kommende møder
Se mailen i din browser
 
Kokkedal den 5. december 2021 
 

Mødet i Herreværelset den 3. december 2021
 
69 medlemmer af Herreværelset var mødt op for at høre den meget spændende historie om det uopklarede mord I Højbjerg ved Århus i 1967.
Desværre var Bent Marcussens computer stået helt af lige op til mødet, så referatet vi plejer at kunne læse i et nyhedsbrev umiddelbart efter mødet, må I vente med til senere
Vi håber at kunne sende det ud allerede i den kommende uge. 
Næste møde i Herreværelset den 17. december 2021
 
Så er det nu! - Herreværelsets gigantiske julefrokost
 
Så bimler det snart ind til jul og selvfølgelig skal vi også mærke julestemningen i Herreværelset og pga corona og forsamlingsloft blev sidste års julefrokost jo desværre aflyst, så der er rigtig god grund til en festlig og fornøjelig julefrokost i år med rigtig meget godt til maven og halsen.
 
Den store frokostmenu består af gode sild (dem med skæl), karrysalat til nogen af de skællede, fiskefilet med remoulade, lun kamsteg, lun leverpostej, sylte (det hører jo julen til sku’ jeg mene), brieost og risalamande (vist nok uden mandelgave – eller hvem ved). Hertil godt brød, fedt og smør samt gode drikkevarer til at skylle det hele ned med.
 
Du skal være OBS på, at vi starter julefrokosten kl. 12 og forventer at vi slutter kl. ca. 15. Der vil være åbne døre fra kl. 11.30 for lidt julehyggesnak inden frokosten.
 
Til dette gigantiske arrangement er deltagerafgiften kun kr. 120.
 
Det skal bemærkes, at vi tager alle mulige forbehold for eventuel aflysning af frokosten, hvis coronasmitten løber løbsk eller der skulle komme møderestriktioner fra myndighederne. Men det skal du naturligvis nok høre om, hvis det skulle ske.
 
 
NB! Når tilmeldingsfristen er udløbet eller max deltagerantal er nået, forsvinder Tilmeld-knappen automatisk og erstattes af en Venteliste-knap, som du skal klikke på for at blive skrevet på venteliste til mødet. Men tilmeld dig ventelisten, der kan jo komme afbud til mødet.

Tilmelding til mødet senest mandag den 13 december 2021 – dog max 80 deltagere efter ’først til mølle’ . Du kan tilmelde dig mødet når Tilmeld-knappen, som du finder når du klikker her er tilgængelig for tilmelding.
Tilmelding vil dog først være tilgængelig fra søndag den 5 december kl. 20.
 
OBS! Husk at afmelde din mødedeltagelse, hvis du er blevet forhindret i at komme, så en anden kan få din plads.


OBS!  Hvis du ikke får en kvittering for din tilmelding bedes du kontakte os på herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk – og husk medlemsnr.
Kommende møder

Der er god gang i planlægningen og aftaler af indlæg til møderne for 1. halvår 2022 og du vil i et nyhedsbrev senere på måneden - når Bents computer fungerer igen - få en oversigt over de kommende møder i 2022.
Med venlig hilsen
 
På bestyrelsens vegne
Bjørn Sandberg

 
PS! Hvis du har kommentarer eller forslag til nyhedsbrevet, er du meget velkommen til at skrive til os i Herreværelsets bestyrelse på  herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk 
Vores hjemmeside

Vores mail-adresse er:
herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk

Vores hjemmesideadresse er:
www.fredensborg-aeldresag.dk/herrevaerelset

Ønsker du at ændre den måde du modtager disse mails på?
Du kan opdatere din profil eller afmelde dig fra denne liste

 


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ældre Sagen — Fredensborg · Hjortevænget 223 · Kokkedal 2980 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp