Copy
EKSTRAORDINÆRT NYHEDSBREV – AFLYSNING AF MØDER
 
Se mailen i din browser
Kokkedal den 11. marts 2020
 

Hej alle i kære medlemmer af Herreværelset
 
På grund af den tiltagende Corona Virus spredning, som Danmark er og vil blive mere ramt af i den kommende tid ifølge sundhedsmyndighederne kommer der jo restriktioner på vores daglige adfærd fra mange sider. Berettiget, for selvfølgelig skal vi passe på alle i vores omgivelser.
 
Fredensborg Kommune har derfor meddelt Ældre Sagen Fredensborg, som Herreværelset jo er en aktivitet under, at der fra kommunens side er truffet en beslutning om, at der pga smitterisiko ikke må være samlet større grupper/møder i kommunens lokaler, som vores mødested, Egedal Byens Hus, jo er en del af.
 
En beslutning vi både deler og bakker fuldt ud op om.
 
Vi har som konsekvens heraf derfor besluttet af aflyse både næste møde i Herreværelset den 20. marts og det efterfølgende møde den 3. april. Herefter vil vi igen, på baggrund af myndighedernes anbefalinger til den tid, tage stilling til afholdelse af de efterfølgende møder.
 
Henning Frandsen, der skulle holde et indlæg for os på næste møde om ’Banditter i habitter’ har naturligvis også fuld forståelse for aflysningen af mødet og har allerede givet tilsagn om at komme den 12. juni i stedet og holde sit indlæg.
 
Og til alle jer, der allerede har tilmeldt sig mødet den 20. marts og betalt her for:
 

Erling har, via bookingsystemet som ’Reminder fra Ældre Sagen’, allerede sendt jer en mail med mulighed for flytning af tilmeldingen til mødet den 12. juni (forhåndstilmelding) eller mulighed for at få den betalte deltagerafgift tilbage. Men det kan i læse mere om i ’reminderen’, som du meget gerne skulle have modtaget.
 
Corona virussen er vi jo desværre ikke herre over, så vi beklager naturligvis de foreløbige mødeaflysninger, og håber for alle, at situationen er positivt forandret om 4-5 uger. Lad os krydse fingre for det.
 
Men under alle omstændigheder er det jo alt sammen for vores fælles bedste.
 
Vi skal nok holde jer nærmere orienteret om møderne via nyhedsbreve, når vi nærmer os april måned og så håbe på, at vi igen snart mødes, men indtil da:
 
Pas godt på jer selv og jeres familie.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Vores hjemmeside

Vores mail-adresse er:
herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk

Vores hjemmesideadresse er:
www.fredensborg-aeldresag.dk/herrevaerelset

Ønsker du at ændre den måde du modtager disse mails på?
Du kan opdatere din profil eller afmelde dig fra denne liste

 


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ældre Sagen — Fredensborg · Hjortevænget 223 · Kokkedal 2980 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp