Copy
Om mødet den 9. september
Indlægget af Erik Lynæs den 9. september
Om tilmeldingsproblemer
Om tilmeldingen til byvandringen den 29. september
Om det næste møde den 23. september
Om kommende arangementer
Se mailen i din browser
Fredensborg den 12. september 2016

Mødet i Herreværelset den 9. september
 På mødet deltog 26 medlemmer, hvor nogen kom i så god tid, at de kunne hjælpe med borde, stole, kaffe mv. Og tak for det.

Erling bød velkommen og overraskede med, at der var rester tilbage i bitterflasken til alles tilfredshed. Det kunne jo blive en vane mod lidt ekstra deltagerbetaling !
Og a’propos deltagerbetaling var der enighed om, at den nuværende deltagerpris på kr. 50 skulle være mere fleksibel, så der også var penge til at dække honorar til indlægsholdere. Så fremover vil deltager prisen kunne være 10-20 kroner højere, hvilket vil fremgå i nyhedsbreve vedrørende de enkelte møder samt naturligvis i forbindelse med tilmelding til møderne.

 

Indlæg af Erik Lynæs
Erling bød velkommen til indlægsholder Erik lynes, der underviser mennesker med med depression, angst og/eller kroniske smerter.

Da vi mænd jo ikke er så åbne overfor disse ting ville vi måske få en ’øjenåbner’ ved at høre Erik fortælle lidt om dette emne og det gjorde Erik absolut ganske tankevækkende og medlevende og involverede os både i sang og lidt motionsanstrengelser.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Erik ’brænder’ for sagen og skal da også komplimenteres for et godt gennemført indlæg. 

 Der var efter indlægget en god debat med Erik, hvor der blev ’vendt’ forskellige synspunkter omkring kurserne og deres indhold samt hvorfor mænd ikke er så gode til at deltage i sådanne kurser. 

 En debat der var lidt både ’for og imod’ kursernes indhold og metodik, men nu er vi da blevet bekendt med kursernes eksistens, muligheder og indhold, hvilket jo var et mål med indlægget. Og så kan hver enkelt jo heldigvis gøre op med sig selv.

Men et godt indlæg, der fik tanker i gang.

Hvis du vil vide mere om kurset og evt. inddrage dine pårørende kan du læse mere om kurset på:
http://www.patientuddannelse.info/kr-sm.aspx

 Kurserne kører igennem kommunen og er gratis og du kan få mere at vide om hvordan du tilmelder dig et af kurserne ved henvendelse til Fredensborg Kommune, kontakt: Charlotte Knudsen. chkn@fredensborg.dk
 
Tilmeldingsproblemer
Nogle medlemmer har oplevet problemer i forbindelse med den elektroniske tilmelding til sidste møde og til byvandringen, hvilket vi naturligvis beklager og arbejder på at få løst.

OG DERFOR:  Hvis du i forbindelse med din tilmelding til møder og andre arrangementer i Herreværelset IKKE modtager en tilmeldingskvittering på mail, bedes du kontakte Herreværelset med dit medlemsnummer til Ældresagen på mail til herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk så sørger vi for din tilmelding.
 
Tilmelding til byvandring torsdag den 29. september
Som det fremgår at sidste nyhedsbrev arrangeres der byvandring i det gode gamle København med Poul Kragelund som guide torsdag den 29. september.
Der er kun 19 deltagerpladser, så tilmelding er efter ’først til mølle¨princippet.
Du kan tilmelde dig her..  
Der skulle stadig være ledige pladser.

Deltagerprisen er kr. 25 og eventuelle drikkevarer undervejs er på egen regning. Det gælder også, hvis du ønsker at deltage i den afsluttende frokost på Skindbuksen. Hvis du ikke ønsker at deltage i frokosten skal du melde afbud til Erling på herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk senest den 23. september.

Du kan læse mere om turen, tidspunkt og mødesteder i sidste nyhedsbrev udsendt 7. september.
Næste møde 23. september (og tilmelding)
Ove har formidlet et indlæg og rundtur på det gamle teglværk Ringovnen i Nivå, hvor Anton Benkjær vil fortælle og vise rundt.

Anton begyndte som arbejdsmand på Ringovnen i 1951 og sluttede som formand, da teglværket indstillede produktionen i 1981.

Anton har bl.a. skrevet en bog om Ringovnen og vil meget gerne fortælle om livet på teglværket – og kombinere det med en rundvisning, så der er virkelig ekspertise bag arrangementet.

Endvidere vil Hans Erik tænde op i smedjen, så vi kan se, hvordan den arbejder.

Det betyder, at vi mødes på teglværket Ringovnen fredag den 23. september kl. 11. Erling vil smøre nogle håndsandwich til frokost, så vi ikke skal ’slæbe’ tallerkner og bestik frem og tilbage, så mødet afsluttes derfor også her – altså ingen mødeaktivitet i Medborgerhuset den fredag.

Adressen er: Teglværksvej 23, 2990 Nivå og du kan læse mere om teglværket på:

http://ringovn.dk/
og
http://ringovn.dk/om-nivaagaards-teglvaerk/nivaagaard-teglvaerks-historie/

Du kan tilmelde dig mødet her 

Tilmeling til mødet skal ske senest mandag den 19. september. Prisen er kr. 50 pr. deltager incl. foredrag, rundtur, sandwich og øl/vand.

 OBS Mødet afholdes i Teglværket og IKKE i Medborgerhuset.
Kommende arrangementer

 29. september
Byvandring i København med Poul Kragelund.
Se tidligere omtale

7. oktober
Indlæg af Bent Isager Nielsen. Tidligere chef for rejseholdet, politiinspektør, forfatter og foredragsholder. 

Bent Isager-Nielsen er forhenværende chef for drabsefterforskningen ved Rejseholdet, hvor han i over 20 år beskæftigede sig med opklaringer af Danmarks mest alvorlige forbrydelser. Efter at have været politiinspektør og efterforskningschef ved Københavns Vestegns Politi siden 2007, er Bent i dag politiinspektør ved Nordsjællands Politi.

21. oktober
Indlæg af Investeringsekspert fra Ringkøbing Landbobank. Her kan også stilles spørgsmål vedrørende lån i friværdi, omlægning af lån, pensionsordninger mv. der kan have interesse for os 60+ mænd.

4. november
Borgmesteren bevæger sig ind i Herreværelset og svarer på spørgsmål fra mødedeltagerne og naturligvis på de spørgsmål, som i forvejen er sendt til borgmesteren fra Herreværelsets medlemmer.

Og du kan også stadig sende spørgsmål til borgmesteren, så han kan være mødeforberedt. 

Du kan sende dine spørgsmål til herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk

18. november og 2. december
Der er pt ikke planlagt nogen arrangementer på disse datoer. Så hvis du har forslag til arrangement eller selv gerne vil holde et indlæg hører vi gerne fra dig – og hold dig ikke tilbage. Du kan give dit forslag / indlæg til herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk

16. december
Afslutning på 2. halvår og julefrokost.

 Erling vil undersøge, om vi kan have lokalerne til kl. 16, så nogle af os kunne møde kl. 10.30 og forberede julefrokost, som så kunne starte kl. ca. 12.

Et meget velmenende medlem vil gerne donere en flaske brændevin til julefrokosten.
Andre donationer modtages også meget gerne.

 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 
Vores mail-adresse er:
herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk

Vores hjemmesideadresse er:
www.fredensborg-aeldresag.dk/herrevaerelset

Ønsker du at ændre den måde du modtager disse mails på?
Du kan opdatere din profil eller afmelde dig fra denne liste

 


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ældre Sagen — Fredensborg · Hjortevænget 223 · Kokkedal 2980 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp