Copy
ENDNU ET EKSTRAORDINÆRT NYHEDSBREV
 
Se mailen i din browser
Kokkedal den 12. marts 2020
 


ENDNU ET EKSTRAORDINÆRT NYHEDSBREV
 
Kære alle i gode herrer
 
Tingenes tilstand ændrer sig lynhurtigt i disse tider og derfor også endnu et ekstraordinært nyhedsbrev fra Herreværelset.
 
Som det jo nok allerede er jer bekendt har vi nu en Corona epidemi her i landet og det har fået myndighederne til at skærpe både lovgivning og restriktioner yderligere for vores adfærd.
 
Og som følge her af og som du måske også allerede har set i nyhedsbrev fra Ældre Sagen, har Ældre Sagens hovedkontor derfor også udmeldt, at alle arrangementer i Ældre Sagens regi er aflyst, foreløbig til 1. juni. Det betyder jo så desværre også, at alle vores møder frem til 1. juni også må aflyses.
 
Det er vi naturligvis kede af, men sådan må det være for vores alles skyld og ikke mindst helbred. Og det er jo trods alt bedre, at der gøres noget end slet ingenting. Og vi skal nok komme over det – til sommer er det hele fortid.
 
Men med Ældre Sagens beslutning om at stoppe alle arrangementer til foreløbig 1. juni betyder det jo så desværre også, at vi må aflyse alle møder i Herreværelset i både april og maj måned (mødet den 20. marts er jo allerede meldt aflyst).
 
Jeg vil naturligvis forsøge at få ’omplaceret’ de mange gode indlæg, som vi derfor går glip af til et andet tidspunkt.
 
Så indtil videre er vores næste møde tidligst den 12. juni. Surt, men sådan må det være, men så bliver gensynsglæden sikkert også det større.
 
OBS! Det betyder desværre også, at Herreværelsets bustur til Wolfsburg den 12.-14. maj også er aflyst, men Erling er i fuld gang med at finde et alternativt tidspunkt for turen til efteråret, så det skal der nok komme mere information om, når det falder på plads.
 
Skulle der ske noget nyt omkring møderestriktionerne skal vi naturligvis nok holde jer underrettet via nyhedsbrevet og det kan da også godt være, at i lige får en lille ’halløjsa’ hilsen i ny og næ, så i ved, at vi stadig er her.
 
Så hyg jer, ha’ det godt og pas på jer selv og jeres omgivelser.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Vores hjemmeside

Vores mail-adresse er:
herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk

Vores hjemmesideadresse er:
www.fredensborg-aeldresag.dk/herrevaerelset

Ønsker du at ændre den måde du modtager disse mails på?
Du kan opdatere din profil eller afmelde dig fra denne liste

 


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ældre Sagen — Fredensborg · Hjortevænget 223 · Kokkedal 2980 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp