Copy
Thatsup

Fotbolls-EM: Här visas matcherna

EM i fotboll är i full gång och självklart finns det flera ställen i Stockholm som visar matcherna på storbildsskärm. Heja Sverige!

till guiden

Köp färdig matkasse till midsommar

Undvik trängseln i den lokala mataffären. Flera restauranger erbjuder färdiga midsommarkassar i Stockholm, packade med alla klassiker.

till guiden

Krog med takterrass byggs i Slussen

Utsikt över Mälaren och solläge på terrassen hela dagen – vad mer kan man önska? Arkitektfirman Wingårdhs står för designen.

läs mer

Mysiga utflykter utanför Stockholm

Det finns mängder av utflykter att göra i närheten av Stockholm. Upplev pittoreska småstäder, historiska platser, skärgårdsidyll och vackra slott.

till guiden

Här hittar du sköna utomhuspooler

Stockholm kryllar av ställen att bada på, men om du inte är så förtjust i att doppa dig i det öppna blå så finns det gott om sköna pooler.

till guiden

Taverna Brillo satsar på sommarhäng

Pizza, glass och svalkande drycker. I sommar satsar det italienska brasseriet på drinkveckor, picknickpaket och trerättersmenyer.

läs mer

Heta krogöppningar

Riche Pelago

Öppnar den 2 juli

Riche öppnar en 350 kvadratmeter stor pop up-krog på havet, i två utomhusplan, med restaurang, bar, badbrygga och terrass.

Heta händelser

Här kan man fira midsommar i Stockholm

Den 25 juni

Trots att mycket är inställt även i år så finns det ställen som bjuder in till midsommarfest! Här har vi samlat olika firanden i Stockholm.

Folkkära artister till Smådalarö Gård

15 juli – 27 augusti

Det nyrenoverade spahotellet bjuder på livespelningar hela sommaren, som kan kombineras med övernattning och trerätters.

Sommaraktiviteter i Stockholm

Paddla kajak mitt i stan, gå på sommarbio, häng på en takbar eller ät middag i innerskärgården – här ger vi tips på aktiviteter i sommar.

till guiden

Kul och kreativ drinklista på Artilleriet

Tröttnat på klassiska cocktails? På Artilleriet låter man kreativitet och uppfinningsrikedom flöda bakom bardisken i sommar.

läs mer

Sommaröppna krogar i Stockholm

Vi guidar till restaurangerna som ökar takten under sommaren. Passa på att besöka dessa pärlor, när resten av staden faller i dvala.

till guiden

Månadens recension

av Cecilia S.

Restaurang Hantverket

Så jävla härligt ställe. Miljön, servicen och den galet goda maten. Vi log oss igenom hela middagen och planerar...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera