Copy
Thatsup

Ny cocktailbar signerad Adam & Albin

Misshumasshu i Birger Jarlspassagen har fått ett barsyskon signerat kockduon Adam & Albin tillsammans med prisbelönta bartendern Josephine Sondlo.

Läs mer

IEAT lanserar BOO Burgers & Barbecue

Sugen på kvalitativa smashburgare och BBQ-rätter? På nyöppnade BOO Burgers & Barbecue har man en speciell förkärlek för just detta.

Läs mer

Rumble/Sway bjuder på sofistikerat häng i gamla "Spittan"

I Spitting Bulldogs gamla lokaler kan du numera sippa på välblandade drinkar, äta mellanrätter och ha kul fram till 03. Vid spakarna står samma duo som drivit Corner Club i Gamla stan.

Läs mer

Stordalen och Stureplansgruppen tar över Hotell Skepparholmen

Nu står det klart att Stureplansgruppen och Petter Stordalens Nordic Hotels & Resorts tar över spa- och möteshotellet i Nacka. Tillsammans ska de förvandla hotellet till en internationell toppdestination.

Läs mer

Heta krogöppningar

La Barra

Öppnade den 31 mars

Tapas, cocktails, musik och en enorm bardisk står i centrum för nyöppnade La Barra i Gamla stan. Bakom satsningen står STHLM TAPAS och Chinzo Group, som även driver Barrels och Tritonia.

Sin Ramen

Öppnade i början av mars

Cool miljö hittar du på Sin Ramen – en ny ramenrestaurang och sakebar som slagit upp dörrarna på Jakobsbergsgatan mitt i stan. Här kan du sörpla nudlar och sippa på AW-drinkar.

Heta händelser

Branschen möts på GastroNord under årets Stockholmsmässa

5-7 april

I början av april går GastroNord av stapeln med aktörer inom hotell, restaurang och catering.

Affordable Art Fair tillbaka – firar 10 år i Sverige

Redan i april återvänder konstmässan Affordable Art Fair, som firar 10 år i Sverige och samtidigt blir först i Sverige med att sälja NFT-konst i kryptovaluta.

Läs mer

Stockholms bästa våfflor

Nu är det hög tid för nygräddade våfflor med sylt och vispad grädde. Om du missade våffeldagen den 25 mars så är det bara att leta upp ett mysigt café där våffeljärnen går varma.

Till guiden

Hammarbybacken får sommarskidåkning

I sommar öppnar Hammarbybacken i ny skepnad, med sommarskidåkning, coaster, tubing, klätterpark och mängder av andra aktiviteter.

Läs mer

Här pågår initiativ för att stötta Ukraina

Mängder av initiativ har dragits igång för Ukraina. Här hittar du restauranger, butiker och andra initiativtagare som du kan hjälpa att hjälpa.

Läs mer

Månadens recension

av Birgitta B.

Spesso

Helt magisk kväll! Suverän service rakt igenom! Vi tog in två förrätter, två varmrätter och två desserter och delade på alla...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera