Copy
https://gallery.mailchimp.com/6448093c0a63edecca614cd7f/images/f083190e-04a9-47d1-90a4-8bf73bfa596e.jpg

Krogar med rabatt på take away

Sedan coronaviruset började sprida sig köper många hellre med sig mat, än går ut och äter. Här samlar vi alla take away-rabatter!

Till guiden

Knut hemlevererar utanför tullarna

Martin Sjölander, som äger Knut, Knut Bar, Kåtan och Stigen tar till nya metoder för att hålla sina verksamheter flytande genom krisen.

läs mer

Låt inte stans restauranger tystna

Bara i vår huvudstad går tusentals restauranger på knäna i takt med att bokningarna avtar och sorlet i lokalen dämpas. Det värsta tänkbara scenariot skulle vara om det till slut tystnar helt. #stöttarestaurangbranschen

läs mer

Bo på hotell med bra rabatter

Flera hotell har olika erbjudanden som gör det möjligt för en staycation, trots coronaviruset. Passa på att bo lite billigare på välkända ställen.

till guiden

Här får du rabatt på notan

SQ Bar & Restaurang

50 procent

På SQ serveras allt från fisk och skaldjur till fågel, kött och vegetariskt på menyn. Söndag till torsdag från klockan 17 får du halva priset.

Djuret

50 procent

Just nu kan du äta för halva priset på Djuret, vilket innebär 250 kronor för en trerättersmeny och 375 kronor för femrätters.

Napolyon

30 procent

Unna dig hjortköttbullar med potatispuré eller varmrökt lax med fransk potatissallad till middag. Just nu får du 30 procent i rabatt.

Detta händer i mars

Bio Capitol erbjuder privata filmvisningar

Kraftig rabatt

Även filmbranschen har det tufft nu. En biograf som fortfarande håller öppet är Capitol – där du kan få hela biosalongen för dig själv.

Succén tillbaka: Stockholmsveckor på Urban Deli

Pågår till den 29 mars

Restaurangerna serverar närproducerade godsaker och Urban Delis bartenders skakar Stockholmsdrinkar på närbrända dryckesvaror.

Äldre får lunch och middag för 45 kr

Vasastanskrogen vill dra sitt strå till stacken för att hjälpa de äldre att undvika coronaviruset. Nu uppmanar de andra att haka på.

läs mer

Rolfs Kök ber gästerna om hjälp

Krogklassikern Rolfs Kök ber gästerna om hjälp för att klara av krisen. Belöningen kan bland annat bli att få sitt namn på en matsalsstol.

läs mer

Månadens recension

av Agnes L.

The Winery Hotel

The Winery Hotel är verkligen ett härligt hotell. Fast det trodde jag inte innan. Jag hade passerat hotellet otaliga gånger men aldrig haft sug att besöka. Jag är glad att jag gjorde det...
Läs mer »

https://gallery.mailchimp.com/6448093c0a63edecca614cd7f/images/f083190e-04a9-47d1-90a4-8bf73bfa596e.jpg

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera