Copy
Thatsup

Stockholms bästa uteserveringar

Från svalkande bryggor till soliga takterrasser – få saker slår Stockholms alla trevliga uteserveringar. Vi har listat vattenhålen du inte vill missa, bland annat ett eftertraktat nytillskott vid Djurgårdsbron.

Till guiden

Välrenommerat team bakom nyöppnade Skeppsbron 10

Gamla stan fortsätter att locka med nya restauranger. Bakom Skeppsbron 10 står ett team av kockar med erfarenhet från internationella stjärnkrogar.

Läs mer

Här firar du valborg med fest

Valborg är här, och för dig som föredrar fest framför majbrasa och körsång finns det återigen allt från dagsfester till 05-klubbar att fira med.

Till guiden

Här finns Stockholms trevligaste promenadstråk

Dags för långa promenader i vårsolen? Vi tipsar om härliga promenadstråk som bjuder på mat, dryck, shopping och upplevelser för den som vill stanna längs vägen.

Till guiden

Heta krogöppningar

Strandhäxan

Öppnade den 28 april

Hypade smörgåsstället Sandhäxan har fått ett somrigt syskon alldeles intill Djurgårdsbron, med växthus, barer och trädgård vid vattnet. Här bjuds det på soligt häng från morgon till kväll.

Brutalisten

Öppnar den 3 maj

I gränslandet mellan konst och krog öppnar konstnären Carsten Höller Brutalisten på Regeringsgatan. Konceptet bygger på ett brutalistiskt manifest, där det endast är en råvara per rätt som gäller.

Heta händelser

Exklusivt argentinskt gästspel på At Six

29-30 april

Just nu gästas At Six av Pablo Lagrange, en av Argentinas mest nytänkande kockar som gärna lagar mat över eld. Bland annat serveras pilgrimsmussla med pollen och empanadas med rökt crème fraiche.

Robin Delselius vill skapa framtidens hållbara bageri

Robin Delselius Bageri växer i rekordfart. Nu vill grundaren ge tillbaka till samhället och skapa framtidens bageri genom att satsa på hållbarhet och välgörenhet.

Läs mer

Konditorn Joy Harris guidar till sina bästa Stockholmstips

Hon driver J.F.H Pastry och gör bland annat praliner för restauranger som Nour, Dashi och Surfers. Här delar Joy Harris med sig av sina personliga favoritställen i Stockholm.

Läs mer

Stockholms godaste smörrebröd

Den danska klassikern smörrebröd dyker upp lite här och var i Stockholm, och visst är den svår att motstå med sina oändliga variationer. Vi har listat några favoriter.

Till guiden

Guiden till Stockholms bästa frisörer

Dags att ge håret lite kärlek inför sommaren? Vi guidar till några av Stockholms bästa frisörer oavsett om det gäller toppar, styling, färg eller en välgörande hårkur.

Till guiden

Månadens recension

av Marcus S.

Café Båthuset

Café båthuset vid Huvudsta strand är en pärla när solen är framme!☀️ Ta plats på soldäcket precis vid vattenkanonen och njut av god mat och fint kaffe ☕️...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera