Copy
Thatsup
semlor

Stockholms godaste semlor

Den 16 februari är det äntligen dags att frossa i semlor! Vill du tjuvstarta redan nu kan du kolla in vår guide till Stockholms bästa.

Till guiden

Så kan ni fira alla hjärtans dag

Ta med dig din älskade och fira alla hjärtans dag med en romantisk aktivitet. Vi har guiden till hur ni kan fira kärleken i Stockholm.

Till guiden
aktiviteter-under-corona

Coronavänliga aktiviteter

Vi har guiden till hur du kan förgylla dina dagar lite extra i dessa tider då mycket är inställt. 

Till guiden

Nu kan du äta löjromssemla

Semlan med löjrom från Kalix, crème fraîche och dill mellan två briochebröd  passar utmärkt till ett glas champagne.

Läs mer

Heta krogöppningar

Kapibara

Öppnade den 26 december

Ett nytt ramenställe har öppnat på Riddargatan på Östermalm och serverar hemgjorda nudlar i värmande buljong med olika tillbehör.

Vegan Burger Bar

Öppnade den 11 januari

Populära Bun Meat Bun har fått ett veganskt syskon i Söderhallarna. Här gör man burgarna på bland annat tempeh och moving mountains.

Heta händelser

Må bästa semla vinna

Nominera fram till 31 januari

Nu är det återigen dags för Stockholms bästa semla att koras, och denna gång får du vara med och nominera och rösta på din favorit.

Ny kiosk planeras på Nytorget

Öppnar någon gång under 2021

På Nytorget kan det framöver stå en helt ny året-runt-kiosk där det kommer serveras korv med mos, glass och perkolatorkaffe.

Stockholms bästa dagspa

Varför inte unna dig lite self-care med en dag på spa? Slappna av i en varm pool, njut av massage och välgörande lerinpackningar. 

Till guiden

Gå all in på brunch

När krogarna numera stänger tidigt är det många som istället satsar lite extra på sin brunch. Vi har guiden till Stockholms bästa brunchställen.

Till guiden

Guiden till vegetariska restauranger

Oavsett om du är helvego eller bara vill äta lite mindre kött så finns det en hel del ställen med riktigt god vegetarisk mat.

Till guiden

Månadens recension

av Mythu Lu.

Scandwich

Varför har jag aldrig varit här?! Beställde en entregott macka samt en tonfiskmacka! Den sistnämnda var så sjukt god, fräsch och matig! Köttet ”entregott” var också god men ... Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera