Copy
Thatsup

Boka in höstens första (och bästa) AW

I guiden till riktigt bra AW-ställen i Stockholm hittar ni schyssta barer, drinkställen och ölhak som passar bra till minglet efter jobbet.

till aw-guiden

Artisterna som spelar på Mosebacke

I augusti och september bjuder Mosebacketerrassen besökarna på sköna konsertkvällar. Här är alla artister som ska spela!

till spelschemat

Nu ska Michelinstjärnorna delas ut

Äntligen! Michelinguidens offentliggörande av årets nordiska stjärnor sker i september. Utdelningen äger rum i Stavanger Konserthus i Norge.

läs mer

Dags för kick off med jobbet?

Vill ni stärka lagandan på jobbet efter en tuff period? Här har vi samlat våra bästa tips på aktiviteter för en rolig kick off i Stockholm.

till guiden

Heta krogöppningar

La Tour

Öppnar den 26 augusti

Pontus Frithiofs första fine dining-restaurang sedan 2007. På La Tour satsar man på en variation av kvalitativa upplevelser, generositet och flärd. Matkonceptet är klassiskt, modernt och elegant.

Heta händelser

Stockholm Fashion Week är tillbaka

31 augusti – 2 september

Under modeveckan kommer Bibliotekstan att lyfta fram de varumärken som utgör en central del av Stockholms modevärld, samt bjuda in besökare till att lära sig mer om branschen.

Krogarna som ger en wow-upplevelse

Vi har sållat bland Stockholms bästa restauranger som lyckas bjuda på en riktig wow-upplevelse vad gäller mat, miljö och service.

till guiden

Prisvärda frisörer i Stockholm

Slitna toppar eller dags för en helt ny frisyr? Här tipsar vi om bra frisörsalonger som också är snälla mot plånboken.

till guiden

Här finns Stockholms bästa brunch

Vi har samlat stans bästa brunchställen i en och samma guide, för att göra det enkelt för dig. Samla ihop vännerna för en smarrig stund!

till brunchguiden

Naturreservat och vandringsleder

I Stockholm finns både större och mindre naturreservat som lämpar sig för såväl en längre vandring som för en picknick eller lugn promenad.

till guiden

Månadens recension

av Maja H.

Tako

En av mina favoriter i Stockholm. Mycket trevligt ställe att äta middag på om man är ute efter lite festligare stämning. Tyvärr har jag upplevt personalen lite stressad och stimmig många gånger, men den goda...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera