Copy
https://gallery.mailchimp.com/6448093c0a63edecca614cd7f/images/f083190e-04a9-47d1-90a4-8bf73bfa596e.jpg

Fira alla ❤️-ans dag på en mysig krog

Vita dukar, levande ljus och hög mysfaktor. Här tipsar vi om romantiska restauranger som bjuder på rätt atmosfär och sätter förförisk stämning.

romantiska ställen

Semmeldags! Här hittar du stans bästa

I mars är det fettisdagen, men det är okej att tjuvstarta. Vi listar caféer, konditorier och bagerier med klassiska favoriter och nya skapelser.

Till guiden

Stureplansgruppen öppnar ny krog

Nu öppnar den eleganta och fantasifulla restaurangen Arnold's, med rötter från Hollywoods glansdagar, i Stureplans mest historiska byggnad.

Läs mer

Bästa aktiviteterna för alla ❤️-ans dag

Middagar, promenader och spa-behandlingar. Oavsett om du är en obotlig romantiker, eller spontant lagd, finns det många sätt att fira på.

Till dejttipsen

Heta krogöppningar

Nana Omakase

Öppnade den 11 januari

Den gastronomiska ribban höjdes rejält när gourmetkrogen slog upp portarna i Vasastan. Här serveras lyxig sushi – för 2 000 kronor.

Misshumasshu

Öppnar i början av mars

Den prisbelönta kockduon Adam och Albin öppnar sitt nya matkoncept, med influenser av Tokyo och Stockholm, i anrika Birger Jarlspassagen.

The Sparrow Wine Bar & Bistro

Öppnade den 1 februari

Två av Sveriges främsta stjärnkockar öppnar bistro och vinbar med fransk touch på det nya boutiquehotellet The Sparrow.

Heta händelser

Vårsalongen har återvänt till Liljevalchs

25 januari–24 mars

Vårsalongen är en kär tradition som lockar allt fler konstintresserade besökare varje år. Ta del av 254 utvalda verk, skapade av 136 deltagare.

Här är vinnarna på Fast Food Awards

Tävlingen har sedan 2011 uppmärksammat kreativa initiativ inom snabbmats- och cafébranschen. Nu har 2019 års vinnare prisats.

läs artikeln

Månadens recension

av Lisa S.

Un Poco Bar

Så en vanlig tisdag förvandlades till en tripp till Italien, det var så gott och trevligt! Hade tänkt prova något med tryffel men pga allergihinder (jättebra service kring det!) testade jag istället deras pappardelle...
Läs mer »

https://gallery.mailchimp.com/6448093c0a63edecca614cd7f/images/f083190e-04a9-47d1-90a4-8bf73bfa596e.jpg

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Kungstensgatan 48, Stockholm 11359 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera