Copy
Thatsup

Fredsgatan 12 öppnar i regi av Christian Hellberg

Hög puls, stimmig matsal och färgstark cocktailbar. Det utlovas när La Boca Doce slår upp portarna i de berömda lokalerna på Fredsgatan 12 mitt i stan.

läs mer

Pumpor, spökjakter och mysiga utflykter

Höstlovet är här! Vi guidar till kusliga och roliga aktiviteter för höstlovslediga i alla åldrar. Här hittar du allt från halloweenfirande till mysiga aktiviteter utanför stan.

till guiden

Adam & Albin satsar stort i Slakthusområdet

Prisbelönta kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman öppnar sin största krog någonsin – i en gammal industribyggnad strax utanför tullarna.

läs mer

Fransk flärd när Hotel Kung Carl öppnar cocktailbar

Anrika Hotel Kung Carl nysatsar och öppnar cocktailbar och bistro med influenser från den glädjefyllda la belle époque-eran i 1800-talets Frankrike.

läs mer

Heta krogöppningar

Fat Cat

Öppnar den 29 oktober

I Space, Stockholms nya digitala kulturcenter, slår det japansk-koreanska brasseriet Fat Cat upp dörrarna. Bakom hela satsningen står Pophouse Entertainment.

Animo

Öppnar i mitten av november

Kockduon Daniel Haynes och Anders Karlsson, båda med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget, öppnar en modern kvarterskrog som ska sudda ut gränserna mellan kök, bar och matsal.

Heta händelser

Spansk Michelin-kock gästar At Six

2 december

Det blir spansk extravaganza när At Six gästas av Michelin-stjärnkocken Miguel Angel de la Cruz. Under en kväll har man chansen att festa loss på några av hans signaturrätter.

Här hittar du mysiga restauranger i Stockholm

Nu är det hög tid för mysiga middagar. I vår guide hittar du tips på trevliga ställen som är lite extra stämningsfulla när det är kyligt ute.

till guiden

Stockholms bästa biografer

Förgyll höstmörkret med ett biobesök. Vi guidar till charmiga kvartersbiografer och andra guldkorn för dig som längtar efter en riktig filmupplevelse.

till guiden

Våra bästa tips till fars dag

Sist men inte minst... Den 14 november är det fars dag, och för dig som behöver lite inspiration har vi samlat tips på hur du bäst firar pappa.

till guiden

Månadens recension

av Caroline A.

Tilt

Väldigt bra vibe. Snygg lokal och personalen var utomordentligt trevlig. Perfekt för en aw eller om man är sugen på att inte sitta hemma en kväll. Shuffle, biljard, dart...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera