Copy
Thatsup

Restaurangerna som är öppna på julafton

Föredrar du att äta ute på julafton? Vi tipsar om ett gäng mysiga restauranger i Stockholm som har öppet den 24 december.

till guiden

Nyårsmenyer för avhämtning

Vi har samlat ihop de godaste nyårsmenyerna för dig som inte orkar laga nyårsmaten själv. Det är bara att beställa och plocka upp.

till guiden

Roliga saker att göra på jullovet i Stockholm

Jullovet är här och det finns mycket att göra i Stockholm. I vår guide hittar du allt från museer till minigolf och mysiga utomhusaktiviteter.

till guiden

Kända profiler bakom ny vegansk oas

Ta ett break från julmaten – nyöppnade ChouChou i Mood-gallerian bjuder in till växtbaserad mat i toppklass, för att inte nämna naturviner och cocktails.

läs mer

Heta krogöppningar

Biblioteket

Öppnar i januari

Snart förvandlas Medborgarhuset till ett nöjespalats med tre våningar mat, barhäng, livespelningar och events, mitt på Söder.

Heta händelser

Stockholm får Nordens första äventyrspark på is

26 november - 13 mars

Just nu håller den enorma äventyrsparken Scandinavian Ice Adventure till på Gärdet. Här bjuds det på 3 500 kvadratmeter fullspäckade med äventyr på is.

En rebellisk sushiupplevelse för alla sinnen

Sushi Rebellions ägare och kökschef Pepi Anevski har vunnit sushi-VM i Japan och korats till Japans mest kreativa sushikock. Med Sushi Rebellion vill han bjuda på en unik kulinarisk upplevelse.

läs mer

Vinteraktiviteter i Stockholm

Vinterbad, skogspromenader, kajakturer och avkopplande spabehandlingar – vi guidar till vintern i Stockholm.

till guiden

Gott nytt år!

Här kan du fira in 2022 med nyårssupé på restaurang, bubbel vid tolvslaget, glad stämning och skön musik.

till guiden

Här kan du hjälpa behövande under julen

I Stockholm lever många människor i hemlöshet, fattigdom och andra typer av utsatthet. Under julen finns det sätt att hjälpa till.

läs mer

Månadens recension

av Peter B.

Kol & Kox

Trevlig liten italiensk restaurang. Ligger på sidogata mellan Sveavägen och Drottninggatan, så har nog svårt att få in spontanbesökare...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera