Copy
Thatsup

Skärgårdens bästa restauranger

På bara en kvart kan man ta sig från storstadens puls till den lugna och natursköna skärgården, som rymmer gott om trevliga krogar.

till guiden

Somriga aktiviteter i Stockholm

Kvar i stan eller på tillfälligt besök? Paddla SUP, upptäck en ny oas, ät lunch i innerskärgården eller njut av naturen 15 minuter bort.

till guiden

Ikea öppnar varuhus i Gallerian

Nästa sommar öppnar Ikea ett stort cityvaruhus om drygt 8000 kvadratmeter mitt i Stockholm.

läs mer

Artisterna som spelar i sommar

Haga – konsertkvällar i det gröna sträcker sig mellan den 30 juli och 21 augusti på Boulebar Haga, i samarbete med Live Nation och Luger.

till spelschemat

Stockholms bästa takbarer

Ta hissen upp till dolda takterrasser eller välkända hotellbarer som alla har gemensamt att de räknas till Stockholms bästa barer med utsikt.

till guiden

Heta krogöppningar

Brasserie Deck

Öppnade den 1 juli

Precis vid vattnet i Liljeholmskajen ligger denna kvarterskrog med 130 sittplatser och vacker utsikt. Menyn bjuder på svenskt och franskt kök.

Oxenstiernan

Öppnade den 7 juli

Silversmeden Sebastian Schildt står bakom denna krog där konst, design, hantverk och det kulinariska möts. Elvira Lindqvist är kreativ ledare och skapar med sitt team menyer där fokus ligger på hållbarhet.

Italienskan

Öppnar den 5 augusti

Den nya Bockholmenkrogen hittar man på Sergelterrassen, med utsikt över Hötorget. Intill ligger takbaren Terrazza, som även har ett utekök.

Heta händelser

Konserter på Djurönäset

Juni – augusti

Flera artister kommer att uppträda på Djurönäset i sommar. Patrik Isaksson, Lisa Nilsson och Bo Kaspers Orkester är bara några av dem.

Familjeföreställning: Askungen

7–8 augusti och 14–15 augusti

Sagan om Askungen får nytt liv genom musik, sång, humor, cirkus och vackra kläder. Ska den elaka styvmodern och styvsystrarna bli goda?

Utomhusbio i Larsberg

21–22 augusti

På utomhusbion i parken nedanför Larsbergsvägen visas filmer för alla åldrar på en 30 kvadratmeter stor LED-skärm. Fri entré.

Gröna Lund lanserar klubbkoncept

Snart kan man uppleva Grönan nattetid när tivolit förvandlas till klubbkonceptet Night Rider med kvällsåkning, musik, feststämning, mat och dryck. Åldersgränsen är 23 år.

läs mer

Bästa restaurangerna i Stockholm

Vi guidar till stadens bästa restauranger, stadsdel för stadsdel. Vi har även samlat de mest omtalade, lyxiga och häpnadsväckande krogarna.

till guiden

Månadens recension

av Mimmi S.

Ön

Trevligt, avslappnande ställe att hänga på. Hade hört så mycket bra om Ön från förra året så hade rätt höga förhoppningar som tyvärr inte...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera