Copy
Thatsup

Semmeldags!

Fettisdagen är snart här och stan är full av goda semlor att fira med. Vi guidar dig rätt bland caféer och bagerier som inte bör missas.

Till guiden

Sportlov i Stockholm

Vecka 9 betyder sportlov i Stockholm och för den som är kvar i stan finns det mycket att hitta på. Vad sägs om att testa äventyrsgolf, sväva fritt i en vindtunnel eller gå på en kreativ workshop?

Till guiden

Musikaliska öppnar på nytt

Under våren förvandlas Musikaliska till Musikaliska Kvarteret – en levande mötesplats med restauranger, barer och scener på ett och samma ställe. Smygöppning i mars.

Läs mer

Stockholms bästa nattklubbar

Nu är nattklubbarna äntligen tillbaka efter restriktionerna som hävdes i början av februari. Här hittar du dansgolven och festerna.

Till guiden

Heta krogöppningar

Coup d'Etat

Öppnade den 20 februari

Erik Videgård står bakom nya Coup d'Etat som just har slagit upp dörrarna på Östermalm. En persisk dinner club där Stockholm möter Teheran.

Dashi

Öppnar den 2 mars

Efter en hajpad pop up med japanska smaker får nu folket bakom Dashi ett helt eget ställe, närmare bestämt i Loéns gamla lokaler på Rådmansgatan.

Heta händelser

Kinesisk vårfestival på Tako

1-5 mars

Storkrogen Tako firar in våren med en fem dagar lång vårfestival i kinesisk anda, där kinesisk mat, öl och sprit står på menyn.

Utställning bjuder på visuell drömresa

Premiär den 11 mars

Nya utställningen Come to Norden visar upp klassiska reseaffischer skapade av affischkonstnärer och reklamare under 1800- och 1900-talet, en tid då den moderna turismen tog fart.

Ett Hem växer med två hus

Hyllade boutiquehotellet Ett Hem fyller tio och firar med att expandera till grannbyggnaderna. Bland annat blir det tio nya gästrum och ett gym för hotellets gäster.

Läs mer

Restauranger för en wow-upplevelse

Dags för lite mer wow-känsla i vardagen? Vi har listat restaurangerna som har det där lilla extra, restauranger som varken stockholmare eller turister bör missa.

Till guiden

Stockholms bästa brunch

Få saker slår en riktigt god brunch lagom till helgen. Maffiga bufféer, klassiska brunchrätter och hälsosamma favoriter – vi guidar dig rätt i Stockholms brunchdjungel.

Till guiden

Checka in på boutiquehotell

Stockholm är fullt av väldesignade och omtalade hotell. Boka in en weekend på ett av stans grymmaste boutiquehotell och satsa på en lyxig staycation!

Till guiden

Månadens recension

av Katrine L.

Savant Bar

Lördag i februari, snålblåst och egentligen borde man kanske gått o tagit en värmande kopp kaffe men nej, vi ville ha vin, naturvin...
Läs mer »

Thatsup

Om Thatsup
Thatsup är en krog- och nöjesguide där du hittar stans guldkorn med hjälp av användarnas recensioner och redaktionens tips. Läs mer om oss här.

Bli gärna medlem i vårt community och recensera dina favoritställen, skapa listor och lägg upp bilder. Vill du kontakta oss? Klicka här.

Adress
Thatsup, Karlbersgvägen 22, Stockholm 113 27 Sweden

Visa webbversion   •   Avprenumerera