Copy
ONEliner
 Nieuwsflits van Oost Nederland Energie(k)
View this email in your browser

ONE staat voor verbinden, versterken en innoveren, met als doel de Technische Installatiebranche voor te bereiden op een duurzame toekomst.

Er staan een waardevolle kennisbijeenkomst LevenLang ontwikkelen  & een workshop over de nieuwe onderwijsmodule Gelijkstroom voor het mbo gepland in het Powerlab dit najaar. Daarnaast Komen de netwerken Energy Made in Arnhem & Power2Nijmegen samen om de ontwikkelingen in de regio onder de aandacht te brengen. Mis deze bijeenkomsten niet en meld je nu aan!
NETWERKBIJEENKOMST LEVEN LANG ONTWIKKELEN

Voortgangsresultaten en ervaringsverhalen leve(n)lang Gelders Vakmanschap & inspiriatie landelijke voorbeelden 

DATUM: 5 NOVEMBER 2018
TIJD: 14.00 - 17.00 UUR
LOCATIE: POWERLAB op IPKW - Westervoortsedijk 73 – Gebouw LB - Arnhem

Leven Lang Ontwikkelen maakt mensen vitaal, flexibel en duurzaam inzetbaar op de arbeidsmarkt. Dit zorgt voor een soepel functionerende arbeidsmarkt. Het kabinet wil daarom van ‘repareren’ naar ‘vooruitkijken’: het stimuleren van de eigen regie van mensen op hun loopbaan en hun leven, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen en hun eigen keuzes kunnen maken. Ook de regio is volop in beweging. In Gelderland kijken we naar de eerste resultaten van het Leve(n)lang Gelders Vakmanschap. Een slagvaardig initiatief van bedrijfsleven, vakbonden en de provincie. Sluit dit initiatief goed aan bij de onlangs door het kabinet gepresenteerde aanpak voor Leven Lang Ontwikkelen? En welke andere regionale initiatieven zijn er in het land? Wat zijn de resultaten hiervan tot nu toe?

Daar krijg je op 5 november antwoord op!

Lees hier het volledige Programma.
 
MELD U HIER AAN VOOR 5 NOVEMBER
WORKSHOP GELIJKSPANNING

DC onderwijs voor de installatiebranche


De Stichting Gelijkspanning Nederland organiseert drie verdiepende workshops/colleges rondom Gelijkspanning in vervolg op het congres GrootGelijk 2018.

In deze workshop wordt een recent ontwikkelde onderwijsmodules op mbo-niveau gepresenteerd. Deze modules zijn ontwikkeld in opdracht van Oost Nederland Energie(k) | ONE voor ROC’s. De modules focussen op DC-elektrische installaties met halfgeleidertechnologie, zoals ook toegepast in het Circl gebouw in Amsterdam. Het materiaal bevat zowel theoretische modules als veel oefenstof. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers kennismaken met het materiaal en er zelf mee aan de slag gaan. De doelstelling is dat elke deelnemer een goed beeld heeft van het onderwerp en wat er nodig is om de vakbekwaam naar gelijkspanning uit te breiden.

DATUM: 14 NOVEMBER 2018
TIJD: 14.30 - 18.00 UUR ( + netwerkbroodje met soep)

LOCATIE:  N.N.B.

Andere workshops in deze serie zijn:

  • Beveiligingsconcepten met vermogenselektronica - 30 oktober in Eindhoven
  • Roadmap Gelijkspanning richting 2020 - 28 november in Utrecht

Aanmelden

Aanmelding en vragen via info@gelijkspanning.org. Meerdere deelnemers van één organisatie? Neem dan contact op met Ronald Fransen / 0639394846.

Kosten

  • Eén evenement: €175,-
  • Studententarief per evenement: €25,-
  • Serie van drie evenementen: € 350,-
ENERGY X CHANGE 2018


Samen meters maken

Wat hebben Arnhem en Nijmegen met elkaar als het gaat over energietransitie? Wat kunnen we van elkaar leren en hoe gaan we de komende jaren de ambities op grote schaal waarmaken? Na de edities in 2015 en 2016 komen de netwerken ‘Power2Nijmegen’ en ‘Energie made in Arnhem’ ook dit jaar weer samen. En niet voor niets, want er gebeurt het nodige in de regio en er staat nog een hoop op stapel!

DATUM: 1 NOVEMBER 2018
TIJD: 15.30 - 18.30 UUR
LOCATIE: VAN DER VALK HOTEL NIJMEGEN - LENT

Hoofdspreker van de avond is TedX spreker, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar. Hij laat ons zien èn ervaren dat we met ambitie en lef kunnen omschakelen naar een duurzame energievoorziening en sneller dan we nu denken! Het programma omvat verder een aantal interessante regionale projecten en ontwikkelingen en ook een aantal intermezzo's die je niet wilt missen.

MELD JE NU AAN VOOR 1 NOVEMBER
Copyright © ONE - Oost Nederland Energie(k) 2018-2019
info@oostnederlandenergiek.nl

Wil je de Nieuwsbrief van Oost Nederland Energie(k) ontvangen? Meld je dan hier aan.
Wil je de gegevens die wij van je bewaren inzien of wijzigen? Klik dan hier.
Wilt je geen email van Oost Nederland Energie(k) meer ontvangen? Je kunt je hier afmelden.
Wilt je weten hoe wij met je gegevens omgaan? Klik dan hier.
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Oost Nederland Energiek - ONE / Powerlab · Gebouw LB unit 0.03, Westervoortsedijk 73 · Arnhem, 6827 AV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp