Copy
Bekijk deze mail in je browser
Maestro Impro op 11 mei in Leuven

We eindigen het speelseizoen met een Maestro™ waarin zowat alle kamers van Improvisatietheaterhuis Inspinazie vertegenwoordigd zijn! Spelers oud en jong, trainers, muzikanten,.. gooien zich samen in de strijd.

Met: Marc Breban, Frank De Block, Menno Nootens, Lena Baeyens, Eva Van Eynde, Maurice Imholz, Michael Reusens, Kristel Lecoque, Daisy Varewyck Schockaert, Bo Loosen, Ingmar Dasseville, Jorik Breban, Hannes Van Biesbroeck, Karen Aerts, Nathalie Van Renterghem

De spannende impro-afvallingsrace Maestro™ is een wereldbekende format ontwikkeld door een van de grondleggers van het improvisatietheater Keith Johnstone. De spelers strijden om de ‘Maestro’ te worden door verschillende scènes in zeer uiteenlopende opdrachten te spelen. We starten met een grote groep spelers en muzikanten en na elke ronde beslis jij, beste toeschouwer, wie doorgaat en wie afvalt. Op het einde blijft één speler of speelster over: de Maestro van de avond.

Tickets: € 10

zaterdag 19 mei 2019, 20u00
30CC Wagehuys, Brusselsestraat 33, 3000 Leuven
TICKETS

MEER NIEUWS UIT ONS
IMPROVISATIETHEATERHUIS...

XSTIVAL 2019 

Op zaterdag 18 mei 2019 in Leuven
___________________________

Jaarlijks kan je ons jongste improvisatiegeweld bewonderen op de scène van het Wagehuys. Kom hen "ontdekken", want dat is hun thema.
GEBRUIK VAN ROLLENSPEL

voor communicatietrainers en coaches
___________________________

Leer in deze cursus hoe je de effectiviteit van de rollenspelwerkvorm ferm kan vergroten. Een massa aan inzichten en bagage gegarandeerd! Lees meer.
Zei hij, zei zij

Yin en yang op de werkvloer.
___________________________

Een voorstelling voor elke organisatie die bewuster wil omgaan met de complementariteit van mannelijke en vrouwelijke krachten.  Meer...
Het volledige publieke programma van Inspinazie vind je in de kalender.
Een brede waaier aan voorstellingen, workshops en cursussen!

Inspinazie heeft als missie steeds meer mensen de kracht van improvisatie te laten ervaren. Dit zowel in theatrale als niet-theatrale toepassingen. Inspinazie vierde in 2016 haar twintigste verjaardag!
Op www.inspinazie.be vind je informatie over het hele huis en alle kamers!
Copyright © 2019 Inspinazie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp