Copy
Bekijk deze mail in je browser
TRAIN THE TRAINER
IMPROVISATIE OEFENINGEN IN TRAINING & COACHING


Marc Breban over improvisatietheater in zijn werk als trainer: "In zowat elke context waarin mensen met mensen in interactie gaan, kunnen improvisatievaardigheden een meerwaarde zijn. Dat kan heel divers zijn. Ik werk met erg verschillende doelgroepen en toch met dezelfde methodiek: we doen oefeningen uit improvisatietheatertraining en maken de vertaalslag naar het eigen werkveld. We brengen niet alleen inzichten bij, maar zorgen voor doorleefde ervaringen met ruimte voor emotionele beleving en de fysieke ervaring. 
Managers ontdekken via improvisatie wat gedeeld leiderschap echt inhoudt. Begeleiders van jonge kinderen (her)ontdekken hun eigen speelsheid. Verzorgenden die met dementie te maken hebben leren hun verbeelding vrijer te gebruiken. Oncologen leren aandacht hebben voor wat patiënten niet zeggen. Mensen die in salesafdelingen van bedrijven werken verleggen hun focus van overtuigen naar verbinden. Teamleden verminderen hun angst om elkaar te zeggen waar het echt op staat."

In de Train-the-Trainer cursus leer je als trainer in communicatie en samenwerking specifiek werken met oefeningen uit improvisatietheater. Ook coaches en andere begeleiders zijn welkom.

Vrijdagvoormiddagen 13, 20 en 27 september 2019 in Leuven
Maar informatie vind je hier.

 
INSCHRIJVEN

MEER NIEUWS UIT ONS
IMPROVISATIETHEATERHUIS...

INDIAN SUMMER BOOST

Living Impro
__________________________

Op zondag 29 september kan je een halve dag komen loslaten, verbinden, gaan.  Ontdekken en inzichten opdoen. En veel spelen en cake eten!
Lees meer.
TIM XL

Save the date! 
___________________________

Op 5 oktober 2019 om 20u00 in Leuven heb je de kans om een publieke demonstratie te zien van TIM XL, de improvisatietheatervoorstelling die een groep, team of vereniging diep in de spiegel laat kijken, wat verfrissende inzichten oplevert! Meer info binnenkort in de volgende brief en op onze website.
JAARCURSUS JONGEREN

van 10 tot 18 jaar
___________________________

Inspinazie XS breidt alweer uit met een extra groep en nieuwe lesgevers.
Er zijn nog enkele plaatsen voor nieuwe leden. Lees meer over Inspinazie XS op de website.

 
Het volledige publieke programma van Inspinazie vind je in de kalender.
Een brede waaier aan voorstellingen, workshops en cursussen!

Inspinazie heeft als missie steeds meer mensen de kracht van improvisatie te laten ervaren. Dit zowel in theatrale als niet-theatrale toepassingen. En dit al 25 jaar!
Op www.inspinazie.be vind je informatie over het hele huis en alle kamers.
Copyright © 2019 Inspinazie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp