Copy
Bekijk deze mail in je browser
DINEREN IN IMPROVISIO & IMPROVISATIETHEATER 

De naam van Brasserie Improvisio heeft niets met Inspinazie te maken, maar het is supermooi meegenomen. Te meer omdat Fabian en zijn ploeg al jaar en dag instaan voor de catering van ons festival Improovelicious. De grote zorg, flexibiliteit en de kwaliteit van het eten wordt geroemd in de internationale improvisatiegemeenschap! Daar blijft het niet bij. Tijdens het festival transformeert Improvisio elke avond in een supergezellige napraatbar. En de manier waarop Fabian & co de festivalcast  tijdens de vorige editie bijstonden in onze restaurantvoorstelling (met live cooking) zullen we niet licht vergeten!
Bij deze willen we Brasserie Improvisio ook langs deze weg nog eens héél stevig bedanken!

En waarom enkel samenwerken tijdens ons festival? Vanaf nu worden we ook partners tijdens onze reguliere voorstellingen. We hebben samen een aanbieding uitgewerkt: voor € 35 p.p. kan je eerst gezellig eten (hoofdschotel veggie/vis/vlees en glas wijn of bier) en daarna genieten van onze voorstelling.
Bestellen kan enkel via onderstaande link en het tegoed moet vooraf overgeschreven worden.

Met of zonder dineren vooraf: op 14 april  doet Inspinazie Tout-Court deels het licht uit en  kan je genieten van een geïmproviseerd kijk- en luisterspel.

Spel: Bill Barberis, Steven Beersmans, Marc Breban, Ann Claes, Frank De Block, Elke Janssen, Filip Leonard, Nathalie Van Renterghem
Licht: Bo Loosen
Muziek: Jan Nihoul (vibrafoon)


ZATERDAG 14 APRIL 2018
Wagehuys 30CC, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven 
Prijs: voorstelling € 10
Klik hier
Prijs: dineren Improvisio + voorstelling € 35
Klik hier

MEER NIEUWS UIT ONS
IMPROVISATIETHEATERHUIS...

VAKANTIEFORMULE

Kom genieten van Living Impro tijdens de Heerlijcke Zomerweek in Geetbets.
______________________

Vier dagen zalig vakantie vieren op een wondermooie plek in combinatie met het leren toepassen van improvisatiewijsheden in je alledaagse leven. (Her)ontdek het beste van jezelf! Lees meer.
XS-TIVAL 2018

Noteer alvast in je agenda: 5 mei 2018
______________________


Alle groepen van Inspinazie XS spelen die dag een voorstelling. Met nog enkele verrassingsoptredens. Binnenkort meer nieuws!
IMPROOVELICIOUS 2018

Het is voorbij. Het was een prachteditie.
______________________


Veel dank aan de crew, de cast, de gastheren en -vrouwen, Improvisio, de vrijwilligers, de technici van 30cc, de docenten, en aan René Magritte voor de tonnen inspiratie.
Het volledige publieke programma van Inspinazie vind je in de kalender.
Een brede waaier aan voorstellingen, workshops en cursussen!

Inspinazie heeft als missie steeds meer mensen de kracht van improvisatie te laten ervaren. Dit zowel in theatrale als niet-theatrale toepassingen. Inspinazie vierde in 2016 haar twintigste verjaardag!
Op www.inspinazie.be vind je informatie over het hele huis en alle kamers!
Copyright © 2018 Inspinazie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp