Copy
Bekijk deze mail in je browser
Living Impro zomert!

“Living Impro is een bevrijding voor lichaam en geest. En dat was net wat ik nodig had: loskomen van patronen, het eens anders doen en merken dat dat ook werkt,... zelfs beter werkt. Living Impro is thuiskomen in spelvormen die nieuw en verrassend zijn om daarna stil te vallen in inzichten, die voor iedereen verschillend zijn, maar als puzzelstukjes dienen om je eigen puzzel te leggen. Living Impro is een mooie manier van jezelf in de ogen te kijken.” 

Sara Stegen, deelnemer Living Impro zondagsreeks februari 2018

Wij zijn klaar voor de zomer, met twee nieuwe formules.
Kom jezelf onderdompelen in een vat vol improvisatiewijsheid waar je uit kan putten voor je dagelijkse leven. Als je zin hebt om meer relaxed én alerter én bijgevolg blijer door het leven te gaan, voldoe je aan alle voorwaarden en ben je van harte welkom.

 Er wordt geen enkele voorkennis van improvisatietheater verwacht.

We zetten de zomer in met de Zomerboost op 24 juni: 
een zondagvoormiddag Living Impro in Leuven voor iedereen die graag eens wil komen proeven of voor wie graag een opfrissingsbadje neemt in de improvisatie-mindset: loslaten, verbinden, gáán.


Info en inschrijven
Daarna is er in juli de Heerlijcke Zomerweek in Geetbets. 
Van 16 tot 19 juli organiseert de Heerlijckyt een vakantieweek met meerdere programma’s. Naast Living Impro is er ook de mogelijkheid om yoga of een workshop rond stembevrijding te volgen. Je kiest één van de drie voor de week. De sessies worden afgewisseld met veel vrij in te vullen tijd. Je kan dan naar hartelust genieten van het prachtige domein en de mooie omgeving.
Info en inschrijven
Welkom, op een van beide of allebei, het kan niet genoeg zomeren!

MEER NIEUWS UIT ONS
IMPROVISATIETHEATERHUIS...

Het volledige publieke programma van Inspinazie vind je in de kalender.
Een brede waaier aan voorstellingen, workshops en cursussen!

Inspinazie heeft als missie steeds meer mensen de kracht van improvisatie te laten ervaren. Dit zowel in theatrale als niet-theatrale toepassingen. Inspinazie vierde in 2016 haar twintigste verjaardag!
Op www.inspinazie.be vind je informatie over het hele huis en alle kamers!
Copyright © 2018 Inspinazie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp