Copy
Bekijk deze mail in je browser
INSPINAZIE SPEELT SHOULD I STAY OR SHOULD I GO

Een spannende exploratie van masculiene en feminiene krachten, van yin en yang!
Dit is een  improvisatievoorstelling waarin je als publiek helemaal deel wordt van het verhaal en zeer letterlijk, in twee kampen, de spelers gaat sturen. Net zoals de personages zal je weloverwogen keuzes moeten maken. Twijfelen en beïnvloeden zijn ten zeerste toegelaten!

"Het opzet van de voorstelling bracht al heel wat gefrons en gekibbel teweeg. Waarom moet het een relatie zijn met een klassieke man-vrouw samenstelling? Dit is toch stereotyperend, zo spelen met mannelijke en vrouwelijke eigenschappen?
Maar er ZIJN verschillen tussen het mannelijke en het vrouwelijke, en bij uitbreiding dus ook tussen vele mannen en vrouwen. En natuurlijk zitten die beide polen evengoed binnenin één man of vrouw. En is geen enkele persoon de gemiddelde man of de gemiddelde vrouw. Het is echter net door te doen alsof er géén verschillen zijn en daar geen gevoeligheid of begrip voor te hebben, dat deze verschillen spanningen kunnen veroorzaken. Zowel in persoonlijke relaties als in werkcontexten trouwens. Als we verschillen erkennen, kunnen we bruggen bouwen. Voor mij is deze voorstelling een ode aan dat verschil. En we kiezen gewoon voor het man-vrouw huwelijk als archetype voor de relatie waarbinnen alles zich afspeelt. 
De voorstelling brengt gegarandeerd heel wat gesprekken op gang, en veroorzaakt door de herkenbaarheid ook een pak hilariteit."
Nathalie Van Renterghem

Spel: Elke Janssen en Bill Barberis 
Muziek: Bart Fets
Licht: Robin Decoster 
Moderator: Nathalie Van Renterghem

Zaterdag 9 februari 2019
om 20u00 - Wagehuys 30 CC - Brusselsestraat 63, Leuven
Prijs:
€ 10 voorstelling
€ 35 dineren in Brasserie Improvisio + voorstelling

 
TICKET
DINER + TICKET

MEER NIEUWS UIT ONS
IMPROVISATIETHEATERHUIS...

CURSUSSEN 

Leer zelf improvisatietheater spelen
______________________

Een overzicht van alle cursussen i.s.m. Wisper vind je hier. Ook deze zomer is er trouwens weer een improvisatieweek in Zuid-Frankrijk!
NEE KET! 

Spelen met en tegen het eeuwige positivisme in improvisatietheater
______________________

Kom naar het volgende toonmomentje van deze experimenterende intergenerationele improvisatiegroep in het Inspinaziehuis!
15/2/19 van 18u30 tot 19u00
Meer info hier.
Het volledige publieke programma van Inspinazie vind je in de kalender.
Een brede waaier aan voorstellingen, workshops en cursussen!

Inspinazie heeft als missie steeds meer mensen de kracht van improvisatie te laten ervaren. Dit zowel in theatrale als niet-theatrale toepassingen. Inspinazie vierde in 2016 haar twintigste verjaardag!
Op www.inspinazie.be vind je informatie over het hele huis en alle kamers!
Copyright © 2019 Inspinazie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp