Copy
View this email in your browser
IMPROOVELICIOUS
15-18 maart 2018, Wagehuys Leuven

Binnen minder dan een maand is het zover: de negende editie van ons Internationaal Improvisatietheater Festival. Lees hier wat Eva erover te vertellen heeft.
"Mijn eerste internationaal festival in Leuven was in 2007, de 5e editie. Het festival had toen nog een andere naam. Ik herinner me nog dat ik zenuwachtig maar nieuwsgierig naar de voorstellingen ging kijken. Mijn improvisatiewereld was nog klein. Een impro-dorpje waar ik 2 jaar woonde, een gezellig ‘rond de kerktoren’ verzameld beeld van wat improvisatietheater was. Met een gulzig hart heb ik genoten van mijn eerste festival. Groepen vanuit Finland, Slovenië en de Verenigde Staten brachten magie op het podium. Engels was de voertaal, maar mijn gebrek aan taalkennis werd volledig opgevangen door beeld, muziek en emoties. Het was duidelijker dan ooit: ik wou meer! 

Dit jaar houden we onze 9e editie en maak ik deel uit van het kernteam. Samen bouwden we deze editie op vanuit een sterke visie: duurzaamheid, overdracht, werken met groepen, eenheid in verscheidenheid en laagdrempeligheid. We willen geen festival brengen voor alleen maar de ‘elite’ of de ‘inwoners van ons improvisatiedorp’. We stelden een programma samen waarin iedereen een plaats krijgt: van ervaren rot op de scène tot eerste bezoeker in het publiek, van dagjestoeristen tot all-in-avonturiers.
Ik hoop dat we met ons festival het improvisatievuur kunnen aanwakkeren en brandend houden, zowel voor spelers als voor toeschouwers.
Er gebeurt zoveel moois over de hele wereld en daarvan krijg je een heerlijk aanbod in onze gezellige stad Leuven."
Eva Van Eynde (speler, trainer en organisator bij Inspinazie)

Ben je geprikkeld om meer te weten?
Op onze website en via onze Facebookpagina ‘Improovelicious - international festival Leuven’ vind je onze visie, de docenten, het workshopaanbod en een overzicht van al onze voorstellingen.
www.improovelicious.be

Of kom gewoon af! Je vindt ons van donderdag 15 t.e.m. zondag 18 maart elke voormiddag, namiddag en avond in het Wagehuys, Brusselsestraat 63 in Leuven.

MEER NIEUWS UIT HET IMPROVISATIETHEATERHUIS

IMPROVISATIE @WORK
Drie dagen cursus over hoe en waarom meer improviseren in organisaties en teams. Dit op de geweldige locatie "De Heerlijckyt van Elsmeren" in Geetbets. Voor managers, leidinggevenden en eenieder die aanvoelt dat we er met strategieën alleen niet meer komen. Meer informatie en inschrijven hier.
Improvisatie Workouts
Iedereen is welkom op de wekelijkse Improvisatie Workouts. Er is geen voorkennis van improvisatietheater vereist. Vang hier een glimp op!
GEZOCHT:
GASTENKAMERS


Wie heeft een logeerplek voor een of meer van onze internationale gasten?
______________________

Woon je binnen de ring van Leuven (of er vlak buiten) en heb je een kamer beschikbaar? Gastheer of -vrouw zijn vraagt niet veel werk, levert je leuke contacten op en laat je als je dat wil op een bijzondere manier deel zijn van het festival. Heb of ken je nog een plekje? Lees dan zeker hier.
Het volledige publieke programma van Inspinazie vind je in de kalender.
Een brede waaier aan voorstellingen, workshops en cursussen!

Inspinazie heeft als missie steeds meer mensen de kracht van improvisatie te laten ervaren. Dit zowel in theatrale als niet-theatrale toepassingen. Inspinazie vierde in 2016 haar twintigste verjaardag!
Op www.inspinazie.be vind je informatie over het hele huis en alle kamers!
Copyright © 2018 Inspinazie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp