Copy
Agricamp Picobello; Nieuwsbrief November 2018
Klik hier voor de webversie

Rust, gezelligheid en genieten.

Het 15e seizoen is voorbij gevlogen en was in alle opzichten ‘geslaagd’.
Dit jaar stond in het teken van rust, gezelligheid en vooral: genieten!

De natuur vliegt binnen

De rust was in ruime mate aanwezig op de camping, lekker luieren voor je tent of relaxen in de hangmat en genieten van de vele vogels.

Eén van de gasten was een ervaren vogelspotter die o.a. de wielewaal, groene specht en gekraagde roodstaart op de camping zag.
Bij mij in huis kwam een uiltje genieten van de rust.

Picobello gefilmd vanuit de lucht.
En nog meer vliegen; wil je even terug naar het ‘Picobello-vakantie-gevoel’ of wil je ervaren hoe dit zou kunnen zijn? Kijk dan naar het volgende filmpje met mooie dronebeelden.

De bergen en meertjes

Er is volop genoten van de prachtige natuur in de omgeving. Er werd veel gewandeld in de bergen van het Nationaal Park Monte Sibillini waar de spectaculaire en kleurrijke vlakte van de Piano Grande één van de hoogtepunten was.
De aantrekkelijk afwisselende wandelingen naar Lame Rosse en Lago di Pilato waren dit jaar populair en niet te vergeten de Gola dell Infernaccio (de 'Kloof van de hel') waar iedereen het nieuw ontstane meertje wou zien.

Er op uit en de IJS-test...
Gezelligheid was er op de dorpsfeesten waar we diverse keren met z’n allen naar toe zijn gegaan. Ook de wijnproeverij en ‘samen uit eten’ vielen goed in de smaak.

Uiteraard werd er ook genoten van de zon, de zee, de sfeervolle kleine dorpjes, het heerlijke Italiaanse eten en niet te vergeten: het Italiaanse ijs.
Veel gasten hebben dit jaar de 'IJS-test' gedaan; probeer er achter te komen waar ze het lekkerste ijs hebben… vooral de kinderen vonden dit erg leuk en lekker om te doen :-)

Olijvenpluk van 600kg

Inmiddels is de rust weergekeerd op Picobello en hebben de olijfbomen een goede oogst opgeleverd. Ruim 600 kg is er geplukt en deze eerste persing zuiver biologische olijfolie smaakt heerlijk.

Het is mogelijk om bij de reservering voor 2019 op te geven of ik alvast een halve of hele liter voor je weg mag zetten.

Hartelijk dank!

Iedereen reuze bedankt voor jullie bedrage aan dit geslaagde seizoen en ook namens Parbat en Kili, graag tot ziens op Picobello.

Tot de volgende nieuwsbrief en tussentijds bericht ik je ook op Facebook.

Erna Prins

Deze e-mail wordt verstuurd door:
Agricamp Picobello, Contrada Cortaglie 24 Montelparo, Fermo 63853 Italy


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Agricamp Picobello · Contrada Cortaglie 24 · Montelparo (FM), Le Marche 63853 · Italy

Email Marketing Powered by Mailchimp