Copy
Agricamp Picobello; Nieuwsbrief April 2016
Klik hier voor de webversie

Veel nieuwigheden bij Agricamp Picobello

De winter is voorbij en ons seizoen 2016 is net begonnen. Wij hebben er zin in en kijken met plezier uit naar de komende maanden. Zoals altijd blikken we nog even terug, kijken we vooruit en brengen we jullie graag op de hoogte van interessante 'weetjes'. Veel leesplezier!

Terugblik 

Terugblikken doen we op het afgelopen winterseizoen. Maar liefst vier keer mochten we een winterarrangement organiseren en die waren stuk voor stuk de moeite meer dan waard. Wat hebben we genoten van heerlijk eten, het warme haardvuur en vooral van 'buiten spelen'. Iedereen heeft de sneeuwschoenen en/of stijgijzers onder de voeten gehad en genoten van Le Marche in de winter. Prachtige tochten hebben we gelopen en flinke inspanningen zijn er geleverd. Dat iedereen enthousiast is kan je lezen in de recensies op onze winterpagina en wil jij ook eens zo'n prachtige ervaring opdoen? ...... wat let je?

Vooruitblik 

We zullen ons niet vervelen dit seizoen. Gezien het aantal reserveringen kunnen de handen weer uit de mouwen en gaan we weer ons best doen iedereen een fijne vakantie te bezorgen. De eerste gasten hebben we al mogen verwelkomen en de komende maanden ontmoeten we weer vele 'oude' bekenden en zijn we nieuwsgierig naar voor ons nog onbekende gasten. De camping zal weer gezellig vol komen te staan en de Pipowagen is flink bezet deze zomer. Ook de B & B staat weer volop in de belangstelling en dan is er nog de Picobello Shell ..... wat een gaaf ding is dat!

Nieuw 

Waar zullen we mee beginnen want er is veel nieuws te melden. Om te beginnen de klimwand: ook deze winter is er een uitdagende route bij gebouwd en wat helemaal leuk is ... klimmers ontvangen na de inspanning een eigen Picobello Klimcertificaat! Hoe leuk is dat?
Het hangmattenhuis was nodig aan renovatie toe en de hele constructie is inmiddels van kastanjehout; dat gaat lekker lang mee.
Één van de grotere klussen was het opknappen van de Pipowagen. Al het slechte hout aan de buitenkant is vervangen door nieuwe plankjes en 'de kar' is rondom in de verf gezet. Ook het interieur is flink onder handen genomen en prachtig afgetimmerd, voorzien van sfeervolle gordijnen en lichtere kleuren. Komt dat zien!
Inmiddels hebben velen onze nieuwe website ontdekt, bekeken en gewaardeerd. Bedankt voor alle positieve reacties en mooie complimenten.
Ja, en dan natuurlijk de Picobello Shell! Wekenlang is er gemeten, getimmerd, gezaagd, geschroefd en geschuurd. Daarna realiseerden we de inrichting en kreeg de Shell een eigen terras waarop het goed vertoeven is. Onze eigen 'berghut' heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en biedt plaats aan vier personen. Wij zijn trots op het feit dat we de eersten zijn die een dergelijke accommodatie in Italië kunnen presenteren en zijn heel benieuwd naar jullie reacties.

Actueel 

Nog een een leuk feitje om te vermelden: Onlangs kregen we bericht van de ANWB met een positieve inhoud. De medewerkers van de ANWB selecteerden Agricamp Picobello als één van de 75 meest memorabele, geliefde, leuke en bijzondere campings van Europa. Dat vinden we fijn .. daar zijn we blij mee!

Beste lezers hier laten we het bij. Wij 'duiken onder' in het seizoen, gaan genieten van weer een mooie zomer en melden ons later weer met meer nieuws uit Italië.

Hartelijke groeten,
Erna & Rob

Deze e-mail wordt verstuurd door:
Agricamp Picobello, Contrada Cortaglie 24 Montelparo, Fermo 63853 Italy


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Agricamp Picobello · Contrada Cortaglie 24 · Montelparo (FM), Le Marche 63853 · Italy

Email Marketing Powered by MailChimp