Copy
Agricamp Picobello • Nieuwsbrief November 2019
Klik hier voor de webversie

Seizoens terugblik: Italiaanse zomeravonden

16 seizoenen Agricamp Picobello en ook deze zomer werd er volop genoten van de prachtige zonsondergangen die vanaf de camping te zien waren. 

Cultureel en culinair!

En dan de dorpsfeesten en concerten in de omgeving meemaken; altijd de moeite waard! Evenals samen er op uit voor een etentje of wijnproeverij en zo de streekgerechten leren kennen. 
BBQ-en op de camping, het was ook dit jaar weer erg gezellig!

Sfeervolle openlucht concerten

Streekgerechten en wijnproeverij

Samen er op uit en eten

BBQ op Agricamp Picobello

Vernieuwde toegangsweg

Het seizoen begon goed want de toegangsweg werd van een nieuwe asfaltlaag voorzien. Je rijdt nu prettig naar Picobello en vanaf hier is er een comfortabele start van je fietstocht.

Wandelen en Hiken in Monti Sibillini

Sportief bezig zijn is één van de vele mogelijkheden die Agricamp Picobello biedt. Daarvoor is Nationaal Park Monti Sibillini goed bereikbaar en je kunt er, van eenvoudige tochten tot zware uitdagende, prachtige wandel- of hiking* tochten maken.
Ik ga deze winter contact leggen met enkele gidsen zodat de gasten die het fijn vinden om met een gids mee te lopen ook aan ‘hun trekken komen’.

* Wandelen: je loopt over een relatief makkelijk en vlak pad, zonder veel hindernissen. Meestal is het pad verhard of van zand.  

Hiking: je loopt van een lager naar een hoger niveau. Hiking vergt meer inspanning omdat het pad op hiking trails, meestal een natuurpad in de bergen of in bos, moeilijker begaanbaar is. 

Zie ook: Agricamp Picobello's Wandelboekje 

De lekkerste olijfolie voor salades en gerechten

Inmiddels zijn de olijven geplukt en geperst en de olie smaakt ook dit jaar weer erg goed! Wil je eerste persing -extra virgine- zuiver biologische olijfolie mee naar huis nemen? Laat het mij weten dan zet ik olijfolie voor je weg.

Grazie!

Iedereen bedankt voor hun aanwezigheid en bijdrage aan dit 16e seizoen! Het was weer geweldig en mijn nieuwe aanwinst Orso heeft enorm genoten van alle aandacht. Grazie!

Vroegboek Zomer 2020

Plannen voor Italië deze zomer? De nieuwe boekingsformulieren voor 2020 staan al op de website: agricamppicobello.com/reserveren/

Tot de volgende nieuwsbrief en tussentijds bericht ik je ook op Facebook.
Allen een mooi eindejaar gewenst!

Erna Prins
Agricamp Picobello

Deze e-mail wordt verstuurd door:
Agricamp Picobello, Contrada Cortaglie 24 Montelparo, Fermo 63853 Italy


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Agricamp Picobello · Contrada Cortaglie 24 · Montelparo (FM), Le Marche 63853 · Italy

Email Marketing Powered by Mailchimp