Copy
Agricamp Picobello; Nieuwsbrief November 2017
Klik hier voor de webversie

2017 Een mooi en vooral bijzonder seizoen

Seizoen 2017 is al weer enkele weken voorbij en ik kijk er met veel plezier op terug!
Ook dit seizoen waren er vele ‘terugkomers’ maar ook vele ‘nieuwkomers’.
Ondanks de hoge temperaturen deze zomer werd er gewandeld, gefietst en gezwommen en uiteraard was het ‘tot rust komen’ in luie hangmatten of comfortabele Mijmerstoel zeer populair.

Wat dit seizoen zo bijzonder maakte was de goede sfeer en saamhorigheid. De vele tevreden gasten met een hoge waardering voor de prachtige omgeving, de rust en puurheid van de natuur.

Terugblik #1 De 'creatieve' natuurpad wandeling 

Wandelen via het natuurpad vanaf de camping naar de biologische farm met restaurant La Bibioteca was een succes. Diverse gasten hebben hier een workshop gevolgd. Ook was het mogelijk een rondleiding op de farm te krijgen en vervolgens heerlijk te eten. Daarna al wandelend weer terug naar de camping.

Terugblik #2 Een landelijk Italië voor iedereen 

De dorpen en stadjes in de omgeving zijn allemaal een bezoek waard gebleken. Het is heerlijk om er rond te dwalen, een cappuccino te drinken bij de plaatselijke bar en de gemoedelijke sfeer in je op te nemen. De grotere plaatsen zoals Fermo en Ascoli Piceno hebben iedereen wel iets te bieden. Loreto werd vaak bezocht en het natuurgebied Conero langs de Adriatische zee was populair.

Terugblik #3 Agricamp oogst 

De fruitbomen op het terrein van Picobello hebben dit jaar een goede oogst gegeven en iedereen heeft mee kunnen genieten van de heerlijke abrikozen, perziken, appels en vijgen. Ondanks de schade aan de olijfbomen door de zware sneeuwval in januari, waren er voldoende olijven om tientallen liters olijfolie te produceren.

Volgend seizoen is er weer ‘Eerste persing Picobello olijfolie' te verkrijgen. Deze kwaliteits 'Extra Vergine' olijfolie is o.a. bijzonder geschikt en lekker voor salades en sauzen. Het is mogelijk om bij de reservering alvast een liter of halve liter weg te laten zetten.

Terugblik #4 Mix van mogelijkheden 

Uiteraard waren er ook dit seizoen wijnproeverijen bij Casale Vitali en zijn er vele handgemaakte schoenen en tassen gekocht bij Wild Shoes, werd er heerlijk verse vis eten gegeten aan zee en een dagje doorbrengen op de camping was altijd Picobello! Heerlijk met een boek voor de tent een potje tafeltennissen, badmintonnen of gewoon genieten van de rust, de stilte en het niets doen.
 

Dit seizoen hebben we diverse dorpsfeesten bezocht, altijd gezellig met lekker eten en goede muziek. Ieder dorp doet mee aan deze eeuwenoude tradities en er zijn polenta, pizza en diverse pasta-feesten. Ook op het terras van Picobello werd er ’s avonds gezellig gekletst, een wijntje gedronken en spontaan gezongen en muziek gemaakt.

Terugblik #5 'Art by Nature'

En dan de adembenemende zonsopkomsten en zonsondergangen. Vanaf de camping hebben we vele keren mogen genieten van deze prachtige plaatjes, het verveelt nooit!

Dank voor 2017 en op naar 2018!

Iedereen bedankt voor de bijdrage aan seizoen 2017.
Het was voor mij een bijzonder jaar; voor de eerste keer alleen en dat is goed verlopen en heeft mij erg veel plezier gebracht. Ik kijk nu al uit naar seizoen 2018!

Tot dan en tussentijds bericht ik jullie natuurlijk ook op Facebook.

Erna

Deze e-mail wordt verstuurd door:
Agricamp Picobello, Contrada Cortaglie 24 Montelparo, Fermo 63853 Italy


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Agricamp Picobello · Contrada Cortaglie 24 · Montelparo (FM), Le Marche 63853 · Italy

Email Marketing Powered by Mailchimp