Copy
Agricamp Picobello; Nieuwsbrief November 2016
Klik hier voor de webversie

2016, mooi seizoen en een succesvolle Shell

Seizoen 2016 is voorbij en ook deze keer was het weer een mooi en gezellig seizoen. Als we terugkijken dan brengen we de volgende zaken graag nog even onder jullie aandacht;

Als eerste de Picobello Shell, wat is deze ‘berghut’ een succes gebleken. Enthousiaste en positieve reacties maken dat de Shell een populaire accommodatie is. Hij is ruim, van alle gemakken voorzien en een prachtig vrij uitzicht maakt het plaatje compleet! Velen hebben de Shell uitgeprobeerd en waren positief, voor 2017 zijn de eerste reserveringen dan ook al weer een feit.

Beste Charme Camping van Italië

Dat velen van jullie een verblijf bij Picobello als positief ervaren blijkt uit het feit dat we ook dit jaar weer in de prijzen zijn gevallen en een Zoover Award hebben ontvangen. Wij zijn verkozen tot de beste Charme Camping van Italie! 

Daar zijn we natuurlijk reuze trots op en bedanken iedereen van harte voor de positieve recensies; Grazie Mille!!

Italian Creations - Wild Shoes 

Ook de handgemaakte schoenen van ‘Wild Shoes’ waren een succes en worden door veel Picobello gasten gedragen.

Volgend jaar zullen er ook handtassen en broekriemen verkrijgbaar zijn. Daniela zal deze winter een voorraad aan gaan leggen; we zijn benieuwd naar haar creaties.

Wijnen proeven, wandelen en nog veel meer 

Naast deze punten was ook de wijnproeverij bij Vitali weer een succes, evenals de wandeltochten door het Nationaal Park Monti Sibillini, een bezoek aan de historische dorpjes en stadjes in de omgeving en niet te vergeten de dorpsavonden met heerlijke streekgerechten en goede muziek. Ook op het terras bij Picobello was het vaak gezellig en werd er regelmatig een muzikale noot ten gehore gebracht.

Actueel

Seizoen 2017 zal enige veranderingen met zich meebrengen. Erna zal Agricamp Picobello alleen voortzetten en de door Rob begeleide outdoor activiteiten zullen niet meer plaatsvinden. Uiteraard kunnen de sportievelingen zelfstandig het Nationaal Park ontdekken, o.a. met behulp van het wandelboekje en de door ons uitgezette wandeltochten.

Nieuwe ideeën

Deze winter worden er nieuwe ideeën uitgewerkt, eentje zal ik er alvast verklappen; op een vaste avond zal Nicola (de koning van de Porchetta) met zijn verkoopwagen porchetta en andere lekkernijen aanbieden aan de gasten van Picobello, lekker en gemakkelijk.

Iedereen een fijne winter gewenst, met hopelijk veel sneeuw en schaatspret, en graag tot ziens volgend seizoen bij Agricamp Picobello!

Erna Prins
Agricamp Picobello

Deze e-mail wordt verstuurd door:
Agricamp Picobello, Contrada Cortaglie 24 Montelparo, Fermo 63853 Italy


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Agricamp Picobello · Contrada Cortaglie 24 · Montelparo (FM), Le Marche 63853 · Italy

Email Marketing Powered by Mailchimp