Copy
Agricamp Picobello; Nieuwsbrief Januari 2016
Klik hier voor de webversie

Een nieuw jaar vol met vernieuwingen!

Het is januari dus nog niet te laat om jullie allemaal een bijzonder goed, voorspoedig, gezond en fantastisch 2016 te wensen!
Dat we dat nu doen komt vanwege het feit dat we onze nieuwe website pas sinds kort hebben gelanceerd. Hoe vind je die trouwens? Nu ook voor op je tablet en smartphone. Wij zijn er ontzettend blij mee en zijn Studio Typo Dynamo dankbaar met het geleverde resultaat. De site is volledig in een ‘nieuw jasje’ gestoken en duidelijke teksten met mooi beeldmateriaal zorgen ervoor dat je makkelijk vind wat je zoekt.

Terugblik 

Het najaar was zonovergoten. Er viel bijna geen neerslag en er kon volop buiten worden gewerkt. Het mooie weer zorgde ervoor dat de restauratie van de Pipowagen al zo goed als klaar is. Het interieur is flink opgeknapt en rondom staat ‘de kar’ helemaal nieuw in de verf zodat ‘ie er weer jaren tegen kan.
Na een tegenvallende oogst in 2014 was afgelopen jaar weer helemaal goed. We hebben het over de olijven en de olie na het persen. Veel kilo’s leverden veel liters op en als je wilt kan je nu al jou flesje bij ons bestellen.
De Picobello Klimwand wordt voller en voller. Inmiddels is route nummer 10 gemonteerd en kan beklommen worden. Nieuw is dat de klimmers na afloop een Picobello Klimcertificaat in ontvangst mogen nemen als herinnering aan een leuke en sportieve prestatie.

Vooruitblik 

Gezien het aantal reserveringen wordt 2016 vast weer een prachtig seizoen. Oude bekenden keren terug en nieuwe gasten gaan kennis maken met Agricamp Picobello. Velen zullen vanaf hun tentplaats weer genieten van het prachtige uitzicht, of kiezen voor het gemak van een Bed & Breakfast kamer. We noemden ook de Pipowagen al als gezellig onderkomen en nieuw dit jaar is de Picobello Shell! Heb jij die al ontdekt? Samen met Eco Bouwprojecten is de Shell ontwikkeld en hiermee zijn we uniek in Italië. Een milieu verantwoorde constructie met een natuurlijke uitstraling op een prachtige plek. Eco bouwprojecten richt zich eveneens op de particuliere markt met mooie tuinhuizen van oerdegelijke kwaliteit.

We hebben de wandelkaart nog eens goed bestudeerd en gezien dat er nog veel te ontdekken valt in het Nationaal Park. Met andere woorden: er komen weer veel tochten bij in de map. Het accent zal liggen op wandelingen van makkelijk tot gemiddeld niveau.

Actueel

Terwijl je de nieuwsbrief leest zijn hier de winterarrangementen volop bezig. Zowel deze maand als in februari trekken we de bergen weer in om te genieten van le Marche in de winter. Er zijn drie verschillende arrangementen binnen ons aanbod waarmee de keuze uitgebreid kan worden genoemd. Dit jaar zitten we vol maar wie weet loop jij de volgende keer mee en stel je jezelf de vraag: Is Le Marche mooier in de winter dan in de zomer?

We laten het voorlopig hierbij. Een nieuwsbrief met meer inhoud en meer foto's kunnen jullie, zoals gewoonlijk, rond het nieuwe kampeerseizoen verwachten. Mocht er tussentijds toch wat te melden zijn dan lees je dat via Facebook of een 'News Update'.
Geniet van de winter, geniet van de voorpret m.b.t. je zomervakantie en hopelijk tot ziens in Montelparo!

Met vriendelijke groeten,
Erna en Rob

Deze e-mail wordt verstuurd door:
Agricamp Picobello, Contrada Cortaglie 24 Montelparo, Fermo 63853 Italy


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af