Copy
Agricamp Picobello; Nieuwsbrief Mei 2017
Klik hier voor de webversie

Seizoen 2017 goed van start!

Na een sneeuwrijke winter is het voorjaar zonnig en zijn de temperaturen aangenaam. De Picobello Shell was vanaf het moment 'dat de deuren opengingen’ meteen bezet en blijkt ook dit jaar weer een populaire accommodatie.

Vooral in de lente is het volop genieten van de bloemenweelde. Zowel in de velden als in de bermen en zelfs op het kampeerterrein, groeien de wilde orchideeën boven het gras uit; een prachtig gezicht!

Wijnen proeven bij Vitali 

De eerste wijnproeverij bij wijnhuis Vitali heeft alweer plaatsgevonden. Na een rondleiding en uitleg over het productie proces proefden we heerlijke wijnen met bijpassende antipasti die de wijnen nog meer tot hun recht doen komen.
Tel daar de gezelligheid bij op en dan is ‘succes gegarandeerd’. Dit seizoen zal er regelmatig een wijnproeverij plaats gaan vinden!

Wandelen en workshops bij Sophie en Filipe

Het natuurpad, wat vanaf Picobello over het stroompje Indaco naar de biologische farm Indaco Foods en het restaurant La Bibioteca loopt, is weer toegankelijk. Je kunt te voet naar ‘de overkant’ om daar heerlijk te lunchen of een workshop bij te wonen.
Deze zomer kun je bij Sophie en Filipe brood en/of pasta leren maken én alles te weten komen over cosmetische kruiden. Daarnaast zijn er diverse lezingen te volgen die de moeite waard zijn!

Aquarelleren bij Terry! 

Ben je creatief en wil je dit verder ontwikkelen? Dit seizoen is het mogelijk om in kleine groepjes (4 - 6 personen) een cursus (1 ochtend of meerdere) aquarel-schilderen te volgen bij Terry, een Engelsman in Montelparo. 
Zowel landschappen als objecten of bloemencomposities, alles is te realiseren en de materialen worden door Terry geleverd dus je hoeft niets mee te nemen.

Er is zoveel te doen! 

Naast bovengenoemde activiteiten blijft het heerlijk om te wandelen in het Nationaal Park Monti Sibillini; is een dagje zee met een lunch in één van de visrestaurants ook een aanrader; zijn de markten en dorpjes in de omgeving een bezoek meer dan waard en zullen we met z’n allen enkele dorpsfeesten bezoeken.
Daarnaast is het belangrijk om ‘tot rust te komen’ en Picobello is daarvoor dé plek! Je kan heerlijk in de hangmat relaxen of van het uitzicht genieten in de mijmerstoel. En met een boek en een glaasje wijn voor de tent zitten, is ook geen straf. 

Mooie avonden in het verschiet 

Ik verheug me op jullie komst en de gezellige avonden op het Picobello terras. Ben je muzikaal? Neem dan vooral je gitaar of ander instrument mee, je bent van harte welkom om je muzikale kwaliteiten met ons allen te delen!

Cari Saluti,
Erna

*Lees ook over Agricamp Picobello op Facebook.
 

Deze e-mail wordt verstuurd door:
Agricamp Picobello, Contrada Cortaglie 24 Montelparo, Fermo 63853 Italy


Wil je onze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Agricamp Picobello · Contrada Cortaglie 24 · Montelparo (FM), Le Marche 63853 · Italy

Email Marketing Powered by Mailchimp