Copy
De Heeren in Santpoort

Geachte heer/mevrouw <<Achternaam>>,

Zaterdag 17 juni start de verkoop van de 10 twee-onder-één-kapwoningen van het project De Heeren in Santpoort-Noord. We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en houden u via deze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws!

Vooraankondiging start verkoop

Voor iedereen die de start verkoop niet wil missen, willen we graag alvast de datum bekendmaken van de start verkoop. Binnenkort volgt de officiële uitnodiging waarin we u verdere details geven.

In deze nieuwsbrief maken we de eerste verkoopprijzen bekend. De verkoopprijzen per woningen volgen op 17 juni a.s. Vanaf die dag kunt u direct inschrijven op de woningen. In de volgende nieuwsbrief vertellen we u meer over de verkoopprocedure.

Vier woningen aan de Hoofdstraat

Verkoopprijzen vanaf € 575.000 v.o.n.
De 2 tweekappers aan de Hoofdstraat hebben elk een heel eigen karakter. Daarmee passen de woningen goed in het diverse straatbeeld. Het ontwerp van de woningen is met veel oog voor detail gemaakt. De detaillering in het metselwerk refereert bijvoorbeeld naar luiken van bestaande woningen in de straat.
De kavels aan de Hoofdstraat varieren van ca. 172 tot 345 m2. De zonnige achtertuinen zijn georiënteerd op het westen. Woning 7 heeft een berging in de achtertuin. De andere woningen hebben een garage. Optioneel kan de garage bij de woning worden betrokken. Bijvoorbeeld voor een werkplek of een speelhoek.

Bouwnummer 7 & 8

Twee-onder-één-kap herenhuis
Woonoppervlakte ca. 179 m2
Kavelgrootte ca. 172 en 254 m2 4 slaapkamers

Bouwnummer 9 & 10

Santpoortse architectuur
Woonoppervlakte ca. 170 m2
Kavelgrootte ca. 283 en 345 m2 4 slaapkamers

6 woningen aan de Wüstelaan

Verkoopprijzen vanaf € 640.000 v.o.n.
Bij het ontwerp van de woningen aan de Wüstelaan is goed gekeken naar de stijl van de 'Philips-woningen in de laan. Het rijtje van drie tweekappers is familie van elkaar, maar de woningen hebben elk een eigen karakter door de kleur en de detaillering.
Met vriendelijke groet,
Projectteam De Heeren in Santpoort