Copy
De Heeren in Santpoort

Geachte <<Voornaam of voorletters*>> <<Achternaam>>,

Komende zaterdag start de verkoop van de 10 twee-onder-één-kapwoningen van het project De Heeren. De verkoopbijeenkomst is bij Landgoed Duin & Kruidberg. Geïnteresseerden kunnen na hun bezoek daar ook nog een kijkje komen nemen op de locatie Hoofdstraat / Wüstelaan. We proberen eventuele parkeeroverlast voor de buurt te voorkomen.

We verwachten de bezoekers tussen ca. 11:30 tot 15:00 uur op het terrein. Op de locatie zijn twee makelaars aanwezig die uitleg geven. Alle voormalige garagegebouwen e.d. zijn open om mensen uitleg te geven over de kavelgroottes. Na afloop sluiten we de gebouwen en het terrein weer goed af.

Parkeren zo veel mogelijk op eigen terrein
Hoeveel bezoek er naar de verkoopdag komt is moeilijk te zeggen. We zorgen ervoor dat verkeer zo veel mogelijk gespreid arriveert op de locatie. Om het autoverkeer van bezoekers in goede banen te leiden zijn verkeersregelaars aanwezig. We proberen zoveel mogelijk op het terrein zelf te parkeren. Afhankelijk van de drukte wordt er mogelijk ook op openbare parkeerplekken langs de straat geparkeerd.

Nieuwsgierig? Kom langs!
Heeft u interesse om ook even te komen kijken op de verkoopdag, dan bent u uiteraard van harte welkom! We hebben uiteraard ook voor u een verkoopbrochure klaar liggen om u een goed beeld te geven van wat we gaan bouwen.

Verkoopdag De Heeren

Datum: Zaterdag 17 juni a.s.
Tijd: 11:00 uur tot 14:00 uur
Locatie: Landgoed Duin & Kruidberg
(koetshuis Nova Zembla)
Duin en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort

Vragen
Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben horen wij dat graag van u. Het e-mailadres waarop u uw vragen kwijt kunt is info@deheereninsantpoort.nl.

Met vriendelijke groet,
Projectteam De Heeren in Santpoort
Projectteam De Heeren in Santpoort
Muiderstraat 5/E
1011PZ Amsterdam

voorkeuren aanpassen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp