Copy
De noodzaak van een burning platform, leer van onze Lean experts.
Bekijk deze mail in je browser

"Hoe kan het toch dat onze lean-reis zo moeizaam verloopt?” , “Waarom komen die medewerkers nou niet in beweging?” hoor je dit soort vragen ook wel eens voorbij komen of vraag je je dit zelf wel eens af? Lees dan snel verder in een blog geschreven door Harry Gruben en laat ons weten of we je kunnen helpen bij de Lean reis.
Wat ook kan helpen bij de uitrol van Lean in een organisatie zijn de Lean Worker trainingen, in deze unieke combinatie van theorie en praktijk worden mensen volledig meegenomen in een succesvolle uitrol met als uitkomst het terugdringen van levertijd en doorlooptijd van het bedrijf. Schrijf je nu in! we starten weer op 7 december 2017. Deze week gaan we met een groep Lean experts naar Zweden, 
We bezoeken aldaar Toyota en Scania. Beide bedrijven genieten een zeer hoog aanzien als het gaat om hun Lean expertise. Deze reis is volledig volgeboekt maar wil je volgende keer mee laat het ons weten!

Een blog van Harry Gruben - Een lean plantmanager vertelde me, dat hij sinds enkele jaren hard aan de slag is om, met zijn team, continu te verbeteren. De afdelingen zijn netjes opgeruimd, medewerkers hadden hun zegje gedaan over wat er allemaal zou kunnen verbeteren en het hele bedrijf is inmiddels getraind in 5S en standaardisatie. Toch kwam hij niet verder: het verbeterproces stagneerde. En dat terwijl iedereen, door middel van dagelijks overleg, voortdurend werd gevraagd om te komen met verbeteringen. Tot vervelens aan toe….

Lees verder
LMN op TV!
Ondernemend Nederland is een platform naar landelijke televisie, voor iedere ondernemer. Groot of klein, BV of ZZP. Ondernemend Nederland biedt elke ondernemer de kans om zijn of haar bevindingen over bijvoorbeeld de branche te vertellen op televisie. Het LMN kreeg de kans om samen met Andritz Separation uit te leggen dat met goede aandacht voor Lean in processen er flinke stappen gemaakt kunnen worden binnen organisaties. Want goed kan altijd beter!
Bekijk hier de opname

De Lean Worker eenjarige opleiding start op 7 december 2017.
Deze opleiding is relevant omdat bij veel bedrijven de impact van het Lean-traject onderschat wordt. Dit terwijl Lean Manufacturing zijn effectiviteit ruimschoots bewezen heeft: je kan de levertijd en doorlooptijd van jouw bedrijf er gegarandeerd mee terugdringen. Lees de ervaringen van één van de kandidaten die het Lean Worker traject succesvol heeft doorlopen.

Schrijf nu in!
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp