Copy
Iedereen verdient LEAN en schrijf je snel in voor de volgende Lean Worker!
Bekijk deze mail in je browser

De zomervakantie staat weliswaar voor de deur maar CI ( Continues Improvement) staat natuurlijk nooit stil. Zijn de processen in jouw bedrijf gestandaardiseerd en voldoende geborgd om deze zomer probleemloos door te draaien? Al meer dan 200 kandidaten bij meer dan 80 bedrijven hebben hun personeel getraind via LMN. Ook de nieuwe Lean Worker training geeft rust binnen het bedrijf en vergroot de professionaliteit van jouw medewerkers of collega's. In september begint alweer de 20ste editie van deze training! Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol!
Harry Gruben, Director Group Operations, Solidus Solutions BV. heeft een interessante blog geschreven over de implementatie van Lean trajecten.  Harry is wat je noemt een “bevlogen Leaner”. Als voormalig Directeur Operations bij Koninklijke Auping heeft hij veel werk verzet om, onder andere met Lean, het bedrijf een fundamentele verandering te laten ondergaan. Hierdoor heeft Auping nu een geheel klantorder gestuurd proces, geheel in Single Piece Flow ingericht met als gevolg een enorme doorlooptijdreductie. Nu dit proces staat bij Auping heeft Harry een nieuwe uitdaging gezocht en gevonden als directeur Group Operations bij Solidus. Hier ligt opnieuw een schitterende Lean-uitdaging op hem te wachten. Hiernaast is Harry al jaren bestuurslid van de stichting LMN.
Voor het najaar staan er weer mooie Round Tables gepland maar ook zijn we druk met de voorbereidingen voor een buitenlandse Lean reis. Geïnteresseerd? Blijf ons volgen.
Een fijne vakantie toegewenst!

 

Binnenkort gaan we starten met een Lean-traject!
“Oh nee, niet nóg goedkoper!”
“Dat hebben we al eens gedaan hier!”
“Dat werkt daar wel maar bij ons niet!”
Iedereen die probeert om zijn bedrijfsvoering te verbeteren, loopt er weleens tegenaan. Deze spontane, ongevraagde feedback van een aantal diehards uit het team. Weerstand… alsof je van plan zou zijn om speciaal hún leven te verzuren. Ze voelen zich haast gestraft!?! En dat terwijl de kern van Lean toch is: “slimmer werken, niet harder”. Wie kan daar nu op tegen zijn?

Lees meer
Round Table, Save the date!
Kennis uitwisselen met deelnemers van andere bedrijven? Leren van best practices op het gebied van logistiek, kwaliteit, administratie en productie? Het Lean Management Network organiseert elk kwartaal een interessante Round Table voor onze leden bij één van onze leden. Bezoek de aankomende Round Table en noteert u alvast de datum: 27 september: Fri-Jado, Etten-Leur.
Lees meer

De Lean Worker eenjarige opleiding start op 21 september 2017.
Deze opleiding is relevant omdat bij veel bedrijven de impact van het Lean-traject onderschat wordt. Dit terwijl Lean Manufacturing zijn effectiviteit ruimschoots bewezen heeft: u kunt de levertijd en doorlooptijd van uw bedrijf er gegarandeerd mee terugdringen. De unieke trainingslocatie draagt bij aan een goede interactie tussen de kandidaat, de theorie en de praktijk.

Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp