Copy
COPE congres en Round Table van het Lean Management Network
Bekijk deze mail in uw browser

Welkom bij deze update met drie aankomende evenementen van het Lean Management Network (LMN). Op 25 Mei organiseren we samen met de Rijksuniversiteit Groningen het tweede COPE congres met als thema "Logistiek is overal" lees hier meer. Vervolgens zal op 17 Juni het LMN samen met Andritz Separation een roundtable houden waarin we een drietal thema's benoemd hebben waarbij Andritz jouw input verwacht onder het motto "halen en brengen". Schrijf je in voor 1 van deze 3 thema's en discussieer mee over de huidige bereikte status en de potentiële verbetermogelijkheden van deze deelgebieden in een open discussie. Wegens groot succes gaat op 19 mei 2016 opnieuw de 5-daagse Lean Office training van start meld je nu aan.

De 5-daagse Lean Office training - 19 mei 2016
Ook in de engineering en office omgeving blijkt de behoefte groot te zijn aan Lean. Veel bedrijven weten dat juist hier nog veel verspillingen zitten, maar zijn nog niet in staat adequaat – ook in deze omgeving – met Lean aan de slag te gaan. Doelstelling; Jouw “product” bestaat uit een dienst of een service. Ook hier spelen doorlooptijd, (lever) betrouwbaarheid en optimale processen een belangrijke rol. De training laat zien hoe je deze factoren kunt beïnvloeden en blijvend kunt verbeteren. Bespaar tijd, geld en ruimte en vergroot de effectiviteit van jouw organisatie.

Lees meer
Round Table bij Andritz te Waddinxveen - 17 Juni 2016
We hebben een drietal thema's benoemd waarbij Andritz jouw input verwacht onder het motto "halen en brengen". Kies 1 van deze 3 thema's en discussieer mee over de huidige bereikte status en de potentiële verbetermogelijkheden van deze deelgebieden in een open discussie.
1) Thema: Rol aansluitende afdelingen
2) Thema: Globale Lean Roadmap
3) Thema: Betrokkenheid middel-management

 
Lees meer
Tweede COPE congres “Logistiek is overal” – 25 mei 2016
Graag nodigen wij jou, als relatie van LMN, uit op het COPE congres te Duiven. Het Center for Operational Excellence van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert zijn tweede congres met als thema “Logistiek is overal”. Evenals het eerste congres is dit in samenwerking met LMN. Met een mix van sprekers uit het bedrijfsleven en de wetenschap, brengen wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logistieke sector. In de ochtend nemen verschillende keynote sprekers je mee langs belangrijke logistieke uitdagingen en oplossingen.
Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 190 · Zoetermeer, 2700 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp