Copy
LMN gaat naar Barcelona. Waarom je deze reis niet mag missen!
Bekijk deze mail in je browser
Save the Date!
  • 11 & 12 december
  • Bezoek aan Vanderlande Santpedor Fabrikage & Development
  • Bezoek aan Barcelona Airport bagage handling

Reserveer nu je plek! Deelnemers aantal is beperkt!
Na het succes van onze Zweden reis afgelopen jaar waarbij we Toyota en Scania hebben kunnen bezoeken, staat ook dit jaar weer een reis op ons wensen lijstje. We zijn erin geslaagd om ditmaal een bezoek aan Vanderlande Services op Barcelona airport te organiseren en daarnaast ook de lokale fabriek van Vanderlande zelf in het nabijgelegen plaatsje Santpedor.
 
Over Vanderlande
Vanderlande is wereldwijd de grootste speler op de markt als het gaat om bagage afhandelsystemen voor luchthavens en sorteer centra voor pakket diensten. Op meer dan 600 luchthavens worden door Vanderlande systemen ruim 10 miljoen koffers per dag afgehandeld. Ook worden door pakketdiensten 39 miljoen pakketjes per dag gesorteerd. Het is daarom niet zo vreemd dat Toyota onlangs Vanderlande heeft overgenomen. Om de beste supplier te blijven wordt er door Vanderlande ook veel geïnvesteerd in innovatie. Kijk op vanderlande innvoveert!
 
Vanderlande Industries España richt zich o.a. op Barcelona Airport waarbij proces optimalisatie van de bagage afhandeling van groot belang is. Vanderlande heeft hier een van de modernste installaties staan.
 

Vanderlande heeft aangegeven hun deuren te willen openstellen voor LMN leden waarbij tevens een bezoek achter de douane is gepland. 

Ga je mee op deze 1 daagse studiereis?
Op 11 december in de middag vertrekken we naar Santpedor in Spanje. Op 12 december bezoeken we de fabriek en de luchthaven, waarna we huiswaarts keren. Optioneel kan een evaluatie avond op de 12de worden georganiseerd indien er voldoende belangstelling voor is. Graag dit dan kenbaar maken via het aanmeldingsformulier.

 

Wees er snel bij! 

Meer informatie over de reis
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp