Copy
Deel kennis met andere bedrijven met ons Lean Exchange programma! Continuous improvement eindelijk volwassen, lees de blog!
Bekijk deze mail in je browser

Dit jaar zijn we gestart met een Lean Exchange Service. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om specifieke Lean kennis 1 op 1 uit te wisselen en dieper op een specifiek onderwerp in te gaan. Wil je meedoen laat het weten!
Na Zomerse activiteiten: Voor de liefhebbers van Scrum staat er in oktober een Scrumsessie gepland bij een lidbedrijf centraal in het land. Houd onze site in de gaten voor de exacte datum maar ook voor alle nieuwe trainingen in het najaar! 
Op 28 november staat er een Round Table gepland bij ELEQ "Mastering Electricity worldwide" in Steenwijk.
Eleq ontwikkelt en produceert slimme elektrotechnische toepassingen voor het beschermen, meten en verbinden van elektrische energie en werkt wereldwijd voor gerenommeerde energiebedrijven, systeembouwers en installateurs.

Round Table bij Solidus Solutions - Op 20 juni ontmoetten de LMN leden elkaar in Round Table bij het gastbedrijf Solidus Solutions in Oude Pekela. Het bedrijf is sinds 2011 actief gestart met Lean Manaufacturing waarbij ditmaal geen Lean house maar een Lean doos is ontwikkeld. Dit natuurlijk verwijzend naar hun core business zijnde producent van massief karton en massief kartonnen verpakkingen.

Het volledige verslag
Lean Exchange - Een kleine groep van 2 a 3 deelnemende bedrijven brengen een bezoek bij 3 gastbedrijven. De deelnemende bedrijven hebben aangegeven eens een 'kijkje in de keuken' te willen nemen bij andere Lean bedrijven. In de eerste groep wordt er kennis gedeeld op het gebied van 5S op de werkvloer ofwel Visual 
Management en TPM ofwel Preventief onderhoud. We gaan op bezoek bij Luxaflex Nederland, Fri-Jado en Koninklijke Auping. Ben je geïnteresseerd in deze Lean Exchange (alleen voor leden) Laat het weten via mail: adi@leannetwork.nl of bel op 085 8769280. Geef je interessegebied op en we regelen voor jou ook een Lean Exchange!
Contact over Lean Exchange
Continuous improvement eindelijk volwassen anno 2018 - Een blog van Wiebe Stork (Scania); Er gebeurt veel in de (maak)industrie wanneer het gaat om Lean en er is een continue stroom van vacatures en werving voor continuous improvement medewerkers losgekomen. Een goede ontwikkeling, we zien de bewustwording om efficiënter te werken toenemen.
Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp