Copy
Een nieuwe website, een verhuizing en nieuwe trainingen. Welkom in 2017
Bekijk deze mail in je browser

Wij wensen jullie een fantastisch 2017 toe en hopen elkaar weer regelmatig te ontmoeten tijdens de roundtables, trainingen of Lean Programma implementaties. Het LMN is alvast in een vernieuwde en uitgebreidere vorm van start gegaan. We hebben een nieuwe website welke zal voorzien in een betere interactie met alle leden en waarmee we willen voldoen aan de behoefte en de vraag op het Lean vlak. Neem eens een kijkje.
Daarnaast zijn we ontzettend blij met de start van Annelies Dieperink, voor velen van jullie een bekend gezicht dus dat geeft een vertrouwd gevoel. Zij is er om jullie te helpen en ondersteuning te geven. Welkom Annelies!
En er staat weer een heel nieuw programma klaar voor jullie om aan deel te nemen, de details zijn te vinden in het trainingen overzicht. We zijn benieuwd naar jullie reactie mail ons!

Lean Basis Training - Start 3 februari 2017
Met de Lean Basistraining geven we u inzicht in de meest gebruikte Lean-technieken. Lean draait om het toepassen van een aantal principes die bij goede toepassing leiden tot een aanzienlijke verlaging van voorraden en een versnelling van de doorlooptijd. In deze eendaagse workshop behandelen we in een spelvorm vlot de meest gebruikte Lean-begrippen en -technieken. 

Lees meer


Verhuizing van LMN - 1 januari 2017

Per 1 januari 2017 is het LMN op een ander adres te vinden gelieve dit even aan te passen.
De nieuwe gegevens zijn als volgt; 
Stichting Lean Management Network

Postadres: Postbus 49, 3440 AA Woerden
T: +31 (0)85 87 69 280
M: +31 (0)610 290 164
Mail: info@leannetwork.nl

Lees meer
De nieuwe LMN website - Live

Per 1 januari 2017 hebben we een nieuwe website. Met deze website willen we meer interactie genereren met en door de leden. Ook hebben we als doel om eenvoudiger toegang te geven tot vraagstukken en programma's. Kijk bv. eens naar de Frequently Asked Questions. Naast een overzicht van trainingen, roundtables en lessen zullen we ook regelmatig aan experts de mogelijkheid bieden om blogs te posten dit geeft een interessante wisselwerking voor iedereen. 
Met deze initiatieven hopen we het LMN platform uit te breiden voor en door de leden.

Lees meer
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp