Alles op het gebied van Lean Management kan je hier vinden! We hebben weer een vol programma; Round tables, Lean Exchange Sessies, Trainingen en nog veel meer! 
Bekijk deze mail in je browser

Lean voor gevorderden! 
Deze omschrijving was de meest gehoorde reactie op ons bezoek aan Scania. Met een stevige vertegenwoordiging van onze leden zijn ditmaal 4 thema’s de revue gepasseerd. Lees hieronder in het verslag hoe deze dag is verlopen. Maar er staan natuurlijk nog een paar interessante Round Tables voor dit jaar gepland! Zo gaan we op 26 september op bezoek bij TN Netherlands en op 15 november langs bij EromesMarko. Kijk wat deze bedrijven doen en geef je nu alvast op.
De blog van deze keer gaat over Erwin Ansems, plantmanager Gamko, die de afgelopen LeanWorker training heeft doorlopen. Zijn eindopdracht zette de fabriek op zijn kop! Lees hoe hij de jaar training heeft ervaren. 
Zelf een blog schrijven? Deel jouw ervaringen over Lean management met andere leden!
Na het nodige uitstel is het nu toch gelukt om de Scrum sessie van de grond te krijgen. We zijn te gast bij VMI Epe waar we samen met Devoteam zullen horen wat hun ervaringen zijn. Lees hier de uitnodiging voor onze leden.

Ook benieuwd of LMN meer kan betekenen voor jouw bedrijf? Kijk op de website naar ons programma of neem contact met ons op. www.leannetwork.nl

Nog geen lid? Meld je aan via onze site!

Round Table Scania
Lean en Scania zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze eenheid is zeker geen luxe. Elke verbetermogelijkheid wordt met beide handen aangegrepen om Waste te elimineren en het proces soepeler te laten verlopen. Dit is niet alleen weggelegd voor een klein groepje van SPS office. Nee, iedereen doet mee! Scania ademt Lean!
De eerste Round Table van dit jaar werd ditmaal gehouden bij Scania Zwolle. Geen onbekende natuurlijk voor LMN, maar eerder een warm bad waarbij Lean de klok slaat. Niet verwonderlijk dat meer dan 60 leden zich hadden opgegeven voor deze Round Table waarbij ook ditmaal 4 thema’s centraal stonden.
Lees hier het verslag
Gamko richt nieuwe productie lijn in.
Door: Erwin Ansems
Bij Gamko produceren wij professionele koelapparatuur die gebruikt wordt voor horeca, catering en recreatiebedrijven. Via de stichting Lean Management Network (LMN) ben ik in contact gekomen met Lean technieken en heb daarbij in de loop der jaren diverse bijeenkomsten bijgewoond en daar ben ik super enthousiast geraakt door de Lean filosofie en de mogelijkheden die het biedt voor mijn bedrijf. Om meer detail en praktische toepassingen te leren heb ik besloten om deel te nemen aan de training LeanWorker. Deze training bestaat uit twaalf bijeenkomsten verdeeld over een jaar. Tijdens deze bijeenkomsten worden door ervaren trainers alle facetten van Lean besproken.
Lees hier het uitgebreide verslag van Erwin
Kijk hier voor meer trainingen
Directie netwerk op bezoek bij Movexx
Vrijwel alle bedrijven werken aan een verbeter programma om hun eigen processen te optimaliseren. Dit is echter niet altijd gemakkelijk om de gang erin te houden. Wat is er nu voor nodig om de bedrijfs cultuur daadwerkelijk te veranderen. Directeuren van verschillende bedrijven wisselen een aantal malen per jaar hun ervaringen uit. Ditmaal waren we te gast bij Movexx alwaar een aantal handige tips en praktijk ervaringen zijn uitgewisseld. Een ding is zeker. Continuous improvement werkt past echt als iedereen in de organisatie mee doet!
Kort verslag
Website
LinkedIn
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lean Management Network · Postbus 49 · Woerden, Utrecht 3440AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp